30 June 2006

گمان کرده است که زندانی سیاسی یعنی فقط همان سه نفر

چشم انداز"حقوق" بشری "خودی ها" –89

اکبر گنجی در یک کنفرانس مطبوعاتی پیشنهاد کرد:
رژیم باید این سه تن را در اسرع وقت آزاد بکند
اگر این سه ‌تن در اسرع وقت آزاد نشوند،
ما یک اعتصاب غذای گسترده در سطح جهانی براه خواهیم انداخت ...

اخبار روز
چهارشنبه ۷ تير ۱٣٨۵ - ۲٨ ژوئن ۲۰۰۶
http://www.akhbar-rooz.com/news.jsp?essayId=3964

نخستین پرسشهای 16 زندانی سیاسی،
خطاب به یک "زن مسلمان " برنده جایزه نوبل

اگرچه اعطا این جایزه به یک زن ایرانی برای ما افتخار آمیز بوده اما این امر مانع از این نخواهد شد که نقاط ضعف کاری ایشان را بیان نکنیم . به ویژه در شرایط فعلی که اولا ایشان به دلیل امکانات فراوان مالی سیاسی – امکان این را بدست آورده که نقض مکرر حقوق بشر را بیان کنند و ثانیا از طرف مجامع جهانی و سازمانهای مدافع حقوق بشر بعنوان یک مرجع موجه برای نحوه اجرای حقوق بشر در ایران شناخته شده درحالی که پیش از دریافت جایزه بعنوان یک حقوقدان عادی که حداکثر 25 روز زندانی کشیده بود . و در این مدت نیز با نوشتن یک توبه نام آزاد شده به حساب می آمد . و طبیعتا انتظاری نیز از او نبود بنابر این به دلایل بالا ، انتظارات از او افزایش یافته است در صورتیکه همواره در مصاحبه ها و سخنرانها و حتی مقالات و گزارشها ، مشاهده میکنیم که یک نوع محافظه کاری در پیش گرفته است .

او حتی از چند روز گذشته که شایعه اعدام حجت زمانی که با او اختلاف عقیدتی داریم دوست زندان ما مطرح و به همین لحاظ زندانیان سیاسی و بویژه خانواده اش درگیر یک جنگ روانی بوده اند . حتی یکبار هم پیگیر صحت وسقم اعلام ایشان نشده اند . و دراین باره ولو یک کلمه ، سخن نگفته اند و یا اعدام ایشان را محکوم نکرده اند .

آیا حجت زمانی بشر نیست ؟

ما مطمئن هستیم که او گزارشهای واقعی را به رهبران دولتهای غربی و نهادهای مدافع حقوق بشر نمیدهد بلکه گزارشهای او انحراحصی و خطی است بطوریکه ایشان از شخصیت مدافع حقوق بشری به لابی مدافع سه نفر دوستان خود که در خور احترام برای ما نیز هستند تنزل یافته است .

او حتی تا کنون سخن از کسانی که بیش از 27 سال از عمر خود را در زندان گذارده اند به زبان نیاورده است.

او هیچ گاه از دانشجویان زندانی و مبارزان سیاسی که چندین سال است در زندان بسر میبرد دفاعی نکرده است.

او حتی از امار زندانیان سیاسی آگاهی درستی ندارد و گمان کرده است که زندانی سیاسی یعنی فقط همان سه نفر هست که او وکالت آنها را بر عهده دارد . او حتی برای دریافت جایزه برای زندانیان سیاسی ، صرفا دوستان خود را مطرح میکنند و از افرادی که چندین بار پیش از دوستان دوستان او شکنجه و زندان را تحمل کرده اند و حتی محبوبیتی زیادی درپیش مردم دارند نامی نمیبرد .

آیا این اقدامات ، همان تبعیض و تحریف حقایق نیست ؟

چگونه است که برای دوست و موکلش که فقط شش ماه است به اتهام جاسوسی به زندان افتاده آن همه تلاش و تبلیغ میکند اما درباره افرادی که به دلیل مبارزه مسالمت آمیز ، با احکام سنگین چندین سال زیر شکنجه و زندانی بوده اند حتی یک کلمه هم سخن نمیگوید ! ایا این تبعیض وآپارتایدنیست!

چرا باید رهبران دولتهای غربی در آمریکا و اروپا و مجامع و نهادهای جهانی مدافع حقوق بشر تا این اندازه توسط چنین افرادمشکوک و تحریف کننده ای کانالیزه بشوند ؟ ایا ایران فقط سه زندانی سیاسی دارد ! چرا نباید ایشان درباره هشت اعدامی که هرلحظه امکان اعدام آنها وجود دارد حتی کلامی بر زبان برانند ؟ ایا این است ادعای عدالت خواهی و مدعی دفاع ازحقوق بشر ؟! متاسفانه چنین مینماید که رهبران دولتهای غربی اعم از اروپا و آمریکا به شدت تحت تاثیر اینگونه لابی های غیر منصف ومورد دار قرار گرفته اند .

چه بسا که از نحوه طرح دو، سه زندانی از طریق اعطای جوایز و تبلیغات سیاسی و سانسور سایر زندانیان سیاسی، این رفتار تبعیض آمیز قابل فهم باشد.

ضروری است تا هر ایرانی وطن پرست تلاش نماید تا این انتقاد نامه را به زبانهای زنده دنیا خصوصا انگلیسی ، المانی ، فرانسوی ، اسپانیولی و ... ترجمه نموده و آنرا به سمع ونظر رهبران و وزرای خارجه دولتهای غربی در اروپا خصوصا آمریکا و همچنین نهادها و سازمانهای مدافع حقوق بشری برسانند و آنرا در اختیار کلیه رسانه های گروهی بین المللی قرار دهند و از آنها بخواهند تا قویا این تبعیض و آپارتایدحقوق بشری را منعکس نمایند .

لازم به یاد آوری است که ما به زودی در مورد عملکرد و بیوگرافی خانم شیرین عبادی و بی اعتنائی ایشان به وظیفه و رسالت اساسی شان که دفاع از حقوق بشر بمعنای عام میباشد بیانیه ای شفاف و صادقانه صادر خواهیم نمود .

امضا کنندگان بیانیه عبارتند از :
دانشجویان سیاسی زندانی و زندانیان سیاسی :
1 – منوچهر محمدی ((اوین )) 2 – اکبر محمدی ((اوین )) 3 – خالد حردانی ((اوین )) 4 – مصطفی جوکار ((اوین )) 5 – بهنام وفا سرشت (( اوین )) 6 – هاشم شانیان ((اوین )) 7 – حیدر قلی سلطانی ((اوین )) 8 – حجت بختیاری ((اوین )) 9 – حمید رضا محمدی ((اوین )) 10 – محسن با پیری ((اوین )) 11- اسد شقاقی ((رجائی شهر )) 12 – امیر حشمت ساران ((رجائی شهر )) 13 – ولی الله فیض مهدوی ((رجائی شهر )) 14 – مهرداد لهراسبی ((رجائی شهر )) 15 – جعفر اقدامی ((رجائی شهر )) 16 – رضا اشرف پور ((بازداشتگاه مازندران ))

ایران/ 5 اسفند 1384


29 June 2006

اهٌم مذاکرا ت حقوق بشری "مخترع" ایرانی منشور حقوق بشر و يورگن هابرماس فيلسوف

چشم انداز"حقوق" بشری "خودی ها" –88

امروز (چهارشنبه ۷ تيرماه) اكبر گنجى نويسنده و روزنامه‌نگار معترض ودگرانديش، در شهر مونيخ… با يورگن هابرماس فيلسوف سرشناس آلمانى ديداركرد

اكبر گنجى: با آقاى هابرماس امروز از ساعت ۴ تا ۶ بعدازظهر ديدار داشتم. بطور مفصل با هم گفتگوكرديم.

موضوع مركزى گفتگوى شما بيشتر چه چيزهايى بود؟

اكبر گنجى: ايشان در مورد وضعيت ايران از من سوالاتى كردند كه…ما چه برنامه‌هايى داريم، چه كارهايى را مى‌خواهيم انجام بدهيم و من در تمام اينزمينه‌ها بطور مبسوط براى ايشان وضعيت را شرح دادم.

آيا آن انتظارى را كه از اين ديدار داشتيد، برآورده شد؟

اكبر گنجى: بله ! گفتند با من در ارتباط باش و وضعيت خود را به من اطلاع بده .

آيا آقاى هابرماس از آنچه كه در زندان برشما گذشته بود، اطلاع دقيقى داشت؟

اكبر گنجى: بله، بله… وايشان خيلى ابراز نگرانى مى‌كرد از اينكه به هنگام بازگشتم به ايران چه وضعيتى پيداخواهم كرد و مى‌گفتند "بسيار مواظب باش "

فكر مى‌كنيد با توجه به اينكه يورگن هابرماس بيشتر درگير مسايل نظرى‌ست و مسايل مشخص را هم در مقياس و ابعاد بسيار وسيعى مى‌بيند، اصولا مى‌تواند شناخت دقيقى ازوضعيت ايران داشته باشد؟

اكبرگنجى: به هر حال اطلاعات جزيى ايشان ندارد، ولى ايشان شگفتى خودشان را ازديدارى كه از ايران داشتند، از جامعه روشنفكرى ايران، از نسل جوان ايران، از اينكه آثارشان به فارسى ترجمه شده و روشنفكران ايرانى از افكار ايشان مطلع‌اند، ابرازمى‌كردند.

در ديدارتان با آقاى هابرماس چه جمله‌اى از فيلسوف سالخورده شنيديد كه بيش از ديگرگفته‌هايش براى شما جالب بود، يا شايد براى شنونده‌هاى ما بتواند جالب باشد؟

اكبر گنجى : به هر حال بحثهاى زيادىدر حوزه بسيار بسيار وسيعى داشتيم. ولى ايشان بسيار محبت كردند. حمايتى كه ايشان ازجنبش دمكراسى‌خواهى ايران بارها و بارها اعلام كردند و جملاتى كه در اين باره گفتند، بسيار مرا در اين ديدار شرمنده كرد.

بيشتر آقاى گنجى گفتگوى‌تان با آقاى هابرماس بر سر مسايل نظرى بود و يابر سر مسايل مشخص ايران؟

اكبر گنجى: بيشتر بر سر مسايل مشخص ايران بود كه الآن وضعيت حقوق بشر، وضعيت سياسى ايران در چه وضعيتى‌ست، چگونه اين دولت جديد روى كارآمده، در زمينه هسته‌اى، در زمينه هولوكاست و ديگر زمينه‌ها و … من هم بطور مفصل دراين زمينه‌ها با ايشان گفتگو كردم ..

حالا آيا خود آقاى هابرماس موضع مشخصى را در خصوص مسايلى كه مطرح كرديد، از جمله درمورد مسئله مثلا هولوكاست و يا مسئله هسته‌اى ايران گرفتند؟

اكبر گنجى: در اين زمينه‌ها سوالاتى كه مى‌كردند و ما پاسخ مى‌داديم …و گفتند كه تمام اين نظراتى كه شما مى‌گوييد را قبول دارم، يعنى نظرات ما را قبول مى‌كردند .

حالا آقاى گنجى احساس مى‌كنيد كه از يك حمايت معنوى نيرومند بهره‌مند شده‌ايد؟

اكبر گنجى: اين آغاز راه است... اين سفر ادامه دارد و در كشورهاى ديگر هم با روشنفكران بنام جهان ديدار خواهيم داشت و انشااله بطور شفاف اين را با مردم ايران در ميان خواهيم گذاشت.

معمولا آقاى گنجى، هر كسى پيش از ديدارش با يك شخصيت بخصوص با شخصيتى سرشناس مثل آقاى هابرماس، تصور خاصى از آن فرد دارد. شما بعد از ديدارتان، اين تصور را چگونه يافتيد؟ آيا تغييرى كرد؟ آيا تقويت شد؟

اكبر گنجى: در تمام مدت ملاقات ايشان وخانمشان حضور داشتند و بسيار محبت كردند، بسيار صميمى و ساده با ما ديدار كردند،ابراز محبت كردند و آن سادگى و محبت و برخورد خودمانى ايشان با ما، من را بسيار تحت تاثير قرار داد … بسيار محبت كردند و علاقه بسيارى از خودشان نشان دادند براى مسايل ايران، بسيار توجه دارند به مسايل ايران و گزارش مى‌دادند كه با افراد ديگرى ازايرانيان ملاقات داشته‌اند.

رادیو دویچه وله
7 تير ۱٣٨۵ - ۲8 ژوئن
http://www2.dw-world.de/persian/interviews/1.187590.1.html



غلط نکنم نوبل صلح امسال را یا می دهند به گنجی یا خاتمی، من پیشنهاد می کنم آقای خاتمی چند ماهی به ایران نیاید و به همین کار ارزشمندی که دارد انجام می دهد مشغول باشد. …خاتمی در اسپانیا گفت: « رابطه ای میان اسلام و تروریسم وجود ندارد.» وی که به محور خبری نشست اتحادیه اروپا تبدیل شده است، اعلام کرد: « اسلام هراسی در غرب گسترش یافته است.»

ا..ن آقا
" . و ز" ا.ن لاین
http://roozonline.com/03satire/012114.shtml

28 June 2006

شعبات پایگاه اطٌلاع رسانی مرنو خان مونث و حضرت آیت ... جناتی در قم و ینگه دنیا!

چشم انداز"حقوق" بشری "خودی ها" –86


دانشجو هستم در ینگه دنیا...شما فرض کنین اسم خودم اناره و اسم گربه ام مرنو خان... این پست اصلا برای عیب جویی نیست. صرفا چند پیشنهاد است که مدتهاست ذهن من را به خود مشغول کرده. در حین خواندنش لطفا در نظر داشته باشید که من ایران نیستم و مشاهدات من از حرکتهای زنان و فعالین آن محدود به همین اینترنت است و مخاطب پیشنهاداتم هم بیشتر همین افراد هستند...
یارگیری از قم: باید قبول کنیم که جامعه ایران جامعه مذهبیست و متاسفانه مشکل ما هم با بسیاری از قوانین دینیست. این مشکل به نظر من حل نمیشود مگر با سلاح روحانیت. به عنوان مثال در مورد مساله استادیوم مشکل اساسی زنان فتواهای روحانیت بود. کسی رفت از قم از یک روحانی نسبتا دگراندیش در این باره سئوال کند؟ همین الان آقای جناتی تصدی مقام قضاوت را برای زنان بلامانع دانسته٬ فتوا داده که زنان میتوانند مرجع تقلید شوند٬ و گفته که عقد دختر نابالغ جایز نیست. من اگر جای فعالین زنان بودم تا به حال با ایشان چندین مصاحبه صورت داده بودم. صدایشان را در روزنامه های کثیر الانتشار منعکس کرده بودم و حتما نظرشان را در مورد رفتن به استادیوم میپرسیدم.

وبلاگ افکار
7 تير ۱٣٨۵ - ۲8 ژوئن ۲۰۰۶
http://thoughts.blogfa.com/post-85.aspx
..................................................................

فتاوا و نظرات حضرت آيةاللّه العظمى‏ … كه اكثرا در تاريخ معاصر فقه اماميه، براى نخستين بار از سوى معظم له ابراز شده

براى زن پوشيدن تمام بدن به استثناى چهره و دو دست، از نامحرم واجب است، ولى نوع خاصى از پوشش براى آن مطرح نيست وبا هر وسيله‏اى كه حاصل شود كفايت مى‏كند. البته در اينكه چادر براى همه زنان پوششى خوبى است جاى ترديد نيست، اما براى زنان شاغل در مراكز ادارى، درمانى، دانشگاهى و صحنه‏هاى سياسى و اجتماعى، پوشش اسلامى در صورتى كه بگونه كامل شرايط آن رعايت شود از پوشش‏هاى ديگر بهتر است، زيرا پوششى كه رعايت آن بر زنان واجب شده، با آن بهتر مى‏توانند حفظ كنند

تصدى مقام قضاوت توسط زن در صورتى كه شرايط آن را دارا باشد، مانعى ندارد

براى زنان تصدى مقامات ديگر مانند مقامات اجتماعى، سياسى، علمى، فرهنگى، هنرى، مديريتى، رياست‏ها و....، در صورتى كه در انجام آنها توانايى داشته باشند و موازين شرعى از حيث پوشش و غير آن را حفظ كنند، اشكال ندارد

پيدايش بلوغ دختر به عادت ماهانه است و اگر بر اثر عوارض مزاجى، عادت ماهانه ندارد، بايد به عادت ماهانه دختران بستگان و فاميل خود، مراجعه كند و عادت آنها را زمان بلوغ خود قرار دهد


پایگاه اطٌلاع رسانی حضزت آقای جتاتی
http://www.jannaati.com/far/index.php?page=6&row=6&start=6


21 June 2006

اگر برات "جالب" بود... میرسی به کلک تبلیغاتی شماره سه!

خود آموز مغز شویی
به وسیله
چپوندن تیترها و "پیش در آمدهای"
مدفوعات خبرگزاریها و مطبوعات و صدا و سیمای جمهوری " اسلومی"
به وبلاگ نویسان


.............................................


قابل توجه همه
مخصوصا" دوستانی که از خرابی بلاگرولینگ ناراحت هستند
پیشنهاد میکنم از سایت دو در دو استفاده کنید.
تمام وبلاگهای به روز شده رو اعلام و تازه یکی دو پاراگراف هم از مطلب مربوطه رو نشون میده.

دو در دو چند حسن داره:
پیشدرآمد مطلب منتشر شده رو میخونید و اگر براتون جالب بود کلیک دوم رو میزنید و... دو در دو مثل بلاگرولینگ مرتب بساط و بازی در نمیآره و تقریبا" همیشه کار میکنه.

هاله سرزمین آفتابه
http://mithras.org/mt/002548.php



……………………خبرهایی از دودردو………………


June 21st, 2006
وقتی وبلاگی را می یابم که ارزش اضافه شدن به دودردو را دارد،
حس میکنم هنوز هم سیب ترش را دوست دارم!
مینا ( مهدی) حکیمی
http://robo.wordpress.com/
………………………………………….

June 18th, 2006
آقا! دارم روی طرح جدید دودردو کار میکنم (خیر سرم) و ...اگر پیشنهادی، لینکی نظری چیزی بفرستید خداوند یک در دنیا هزار در آخرت به شما اجر میدهد (به جان خود خودم!)
مهمترین سئوالی که دارم این است که
آیا اطلاعاتی که در صفحه اول سایت ارائه میشوند کافی است یا نه؟

مینا ( مهدی) حکیمی
http://robo.wordpress.com/
............................................................

April 17 th, 2006
دودردو مال من نیست و … اگر من ربطی به دودردو دارم به دلیل وقت و علاقه آی است که دارم... ...
مینا ( مهدی) حکیمی
http://robo.wordpress.com/2006/04/17/hello-robo/
………………….

جناب مولائی
من دلیل حذف وبلاگ زیر چتر چهل تکه را از دو ادیتور دیگر پرسیدم
وخدمت شما عرض کنم که ....سه وبلاگ دیگر شما
حاوی مطالب سیاسی و اکثرا گردآوری شده بودند
که درمحدوده سایت ما جا نمیگیرند

.mina@doxdo.com
........................


مامورين حكومت آخوندي در "هجرت" چهار نوعند:
"سفارت" خانه اي ها ( كه مدتيست به طور مستقيم در فعاليت هاي تروريستي شركت ندارند)،
آدمكش هاي مجهز به بمب و مسلسل و هفت تير، الي كارد آشپزخانه (كه لزوم ندارد حتما ايراني باشند) ،
خبرچين ها ( كه به دستمال ابريشمي يزدي مجهزند و علي الظاهر نمونه تملق و چاپلوسي تشريف دارند و حق است به عنوان بهترين هنرپيشگان مذكر و مومث اسكار دريافت كنند)
و گاوهاي نه من شیر ده موظف به تبليغات مستقيم و موظف به تبليغات غير مستقيم !

روزنه / گزارشگران / آژانس خبری کوروش/ اطلاعات نت / پبشروان آزادی بیان ایران
ایران لیبرتی / ایران تریبون /هنرمندان ایرانی در تبعید / دیدگاه ....
.....................

ادامه دارد...!

20 June 2006

با "مهاجرین" پیشیده ای طرفیم، که "زرنگ" هستند و اهل "هنرورزی در سیاست " !

چشم انداز"حقوق" بشری "خودی ها" –84


"هنرورزی در سیاست:

در ایران نمی‌شود مثل فرانسه فعالیت سیاسی کرد. باید زرنگ بود و خلاقیت داشت. همان‌طور که رژیم ایران زرنگ است … یکبار پیشنهاد کرده بودم که بهترین راه برای اینکه دخترهای جوان در تهران بتوانند به ورزش‌گاه بروند این است که قبلش بروند پیش علی لاریجانی و بگویند اگر در استادیوم راهشان دهند حاضرند با دست گرفتن پلاکارد و شاید هم چند شعار از برنامه‌ی اتمی ایران جلوی چشم خبرنگاران خارجی دفاع کنند…. برای تجمع اخیر زنان برای اعتراض به تبعیض جنسیتی هم می‌شد همین کار را کرد و هنوز هم می‌شود. کافی است چند تا از چادری‌هایشان را جلو می‌انداختند و می‌گفتند که می‌خواهند برای دفاع از «حقوق مسلم کشور» جمع شوند و جلوی خبرگاران خارجی دفاع کنند…. می‌دانم که این کار از نظر اخلاقی کمی قابل بحث است. ولی … الان زمان خلاقیت در سیاست است. با روش‌های عادی نمی‌توان چیزی را عوض کرد. ما با حریفی پیشیده و بسیار هوشمند طرفیم"

حسین درخش ان
۲۶ خرداد ۱٣٨۵ - ۱۶ ژوئن ۲۰۰۶
http://i.hoder.com/archives/2006/06/060615_015311.shtml


"درخشان به نظرم بسیار کار خوبی کرد که به تهران رفت موقع انتخابات و از فرصتی بهره برد تا اطلاعات خود را نو کند. کاش بقیه ای که درباره مملکتشان قلم می فرسایند این قدر به نو کردن اطلاعات خود اهمیت می دادند"

حاج آقا بهنود برنده جایزه مدفوعاتی پنج تن آل عبای دیگر
http://behnoudonline.com/2005/08/050820_009541.shtml1.shtml

18 June 2006

نامه سرگشاده و نظرسنجی سیاسی عبادی: جایزه صلح امسال را چی کار کنند؟


چشم انداز"حقوق" بشری حکومت "خودی ها –83



"نامه سرگشاده اعظم طالقاني به رهبری

"رهبرجمهوري اسلامي
"حضرت آيت الله خامنه اي

"سلام عليكم؛

"بشهادت تاريخ و همه كسانيكه اقدامات، بيانات و بطوركلي رفتارهاي اجتماعي- سياسي مسئولين را دنبال ميكنند، رئيس جمهور 8 سال گذشته ،حجت الاسلام خاتمي با اينكه نگاهش نسبت به اداره كشور و همچنين تفكر سياسي شما متفاوت بود ولي پيوسته احترام، حساسيتها و خواستهاي شما را مدنظرداشت و ازاينرو افکار عمومی از ايشان بخاطر چنين رفتاری دلخور شده و ايشان را سرزنش ميكردند که چرا چنین مطیعی؟! ولي او تا لحظات آخر درحد توان نه تنها حرمت شما را حفظ كرد و برخلاف ميل شخصي شما اقدامي نميكرد حتي با شما نيزگفتگو مينمود و نظرياتش را بيان ميكرد، ولي درنهايت نظرشما در امور اعمال ميشد.
"در واقع مشاور اصلي ایشان جنابعالي بوديد...
"امروزه هیچکس نمیتواند پنهان کاری کند، هرقدر در اتاقهای دربسته برای این ملت چه در داخل و چه در خارج از کشور تصمیمسازی کنند خداوند به خاطر ریشه های طیب در این سرزمین آنها را رسوا خواهد کرد"

اعظم طالقاني (دبير كل جامعه زنان)
برای انتشار "اختصاصي" در وبلاگ جمهوريت
25 خرداد 1385- 15 ژوئن 2006
http://jomhoriat.blogfa.com/post-71.aspx


غلط نکنم نوبل صلح امسال را یا می دهند به گنجی یا خاتمی،
من پیشنهاد می کنم آقای خاتمی چند ماهی به ایران نیاید و به همین کار ارزشمندی که دارد انجام می دهد مشغول باشد. …خاتمی در اسپانیا گٿت: « رابطه ای میان اسلام و تروریسم وجود ندارد.» وی که به محور خبری نشست اتحادیه اروپا تبدیل شده است، اعلام کرد: « اسلام هراسی در غرب گسترش یافته است.»

ا.ن آقا
" . و ز" ا.ن لاین
http://roozonline.com/03satire/012114.shtml

...............................


نظرسنجی سیاسی عبادی

جایزه صلح امسال را چی کار کنند؟
1) دوباره بدهند به همون ماشالا خانوم مسلمون اصلاحاتطلبکارمون
2) تقسیم کنند بین خاتمی جونی و گنجی قهرمان
3) تقسیم کنند بین خاتمی جونی و سیدالماله کشین توپولی و گنجی قهرمان و ا.ن آفای رفسنجونی
4) تقسیم کنند بین دبير كل محترمه جامعه زنان و برندگان جوایزمدفوعاتی پنج تن آل عبا
5) زر زیادی نزنن و تقدیمش کنند به مقام معظم رهبری


برای شرکت در این نظر سنجی، مستحب است که اول این ورد را بخوانید و فوت کنید به طرف قمبول عظیم :
"هرقدر در اتاقهای دربسته برای این ملت چه در داخل و چه در خارج از کشور تصمیم‌ سازی کنند خداوند به خاطر ریشه‌های طیب در این سرزمین آنها را رسوا خواهد کرد"!


به اطلاع برادران ریشوی طیب (و ریشه های طیبه جدید الورود به صحنه) میرسد، که باعث و بانی اصلی این توطئه که خلق الله "اتاقهای دربسته در خارج از کشور" از انتشار "نامه سرگشاده دبير كل جامعه زنان به مقام معظم رهبری" با خبر شوند، وبلاگ مبارکه "جمهوريت" نیست، بلکه پایگاهیست برای انواع و اقسام دسیسه چینی های خطرناک با اسم معلوم الحال "ایران آزاد".

خلاصه این که "ایران آزاد" معلوم الحال تعطیل باید گردد!


16 June 2006

موسسه "خیریه" برای آنها که با "همین قانون اساسی" قصد " احیاء حقوق" خود را دارند !

چشم انداز"حقوق" بشری حکومت "خودی ها –82







در مورد تظاهرات جمعی از زنان در هفته ی گذشته نکات مهمی وجود داشت...
حتی در جنگها و خشونتهای بزرگ ویا در جرائم ، برای زنان حرمت خاصی قائلند … دولت بر اساس همین قانون اساسی وظیفه دارد به حقوق بشر و به خصوص حق زنان حساسیت داشته باشد… زنان و یا مردانی که قصد احیاء حقوق خود را دارند اگر به خارج از مرزها چشم بدوزند، اشتباه فاحشی میکنند. سرشناسان ضدانقلاب خود میدانند که دفاعشان از این تظاهرات هم ماهی گرفتن از آب گل آلود تعبیر میشود وهم خواستهای منطقی زنان را در داخل دچار مشکل مینماید.
موسسه خیریه... ازامروز تا یکشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۹درشهرک غرب...حتما بروید و خرید کنید و به دیگران هم بگوئید

آسد ممدلی ابطحی / به زعم خودش "توپولی "
بنا بر جدیدترین گزارشهای یک کاریکاتوریست عصبانی "تبعیدی"
که دوست نداره عکس امام (ره) و رهبر معظمو بکشه: سيدالماله کشين
آدينه ۲۶ خرداد ۱٣٨۵ - ۱۶ ژوئن ۲۰۰۶

http://www.webneveshteha.com/weblog/?id=2146307896

15 June 2006

میتونین مشگلات توریستی برنده جایزه مدفوعاتی پنج تن آل عبا را حل کنین ؟

چشم انداز"حقوق" بشری حکومت "خودی ها –80

"چه باید گفت؟
نوشته ای دلارام را گرفته اند
و اگر از تو هم خبری نشد بدانم که تو را هم برده اند. پرسیده ای چرا چیزی نمی نویسم. نازنين چه بایدم نوشت که سخنی تازه باشد. چه بايد گفت که کلماتش شعاری و مستعمل نباشد...

یکی از آرام ترين و ميانه روترين آدم ها که می شناسم دیروز با تلفن می پرسید اگر تظاهراتی چند صدنفره و آرام در ميان محافظت پلیس در ميدان هفت تیر برگزار می شد، که در آن پلاکاردهائی حمل می شد و خانم ها سرودخوان توجه به خواست های خود را طلب می کردند، و فیلمش به دنیا منتقل می شد، آیا نشانه روشن تری از بزرگی ايران بود یا حالا که اين صحنه های خشونت بار و عقب افتاده منعکس شده است. آیا کسی هست که این سئوال را جواب دهد؟"

حاج آقا بهنود برنده جایزه مدفوعاتی پنج تن آل عبای دیگر
23 خرداد 1385- 13 ژوئن 2006
http://behnoudonline.com/2006/06/060613_016097.shtml

درخشان به نظرم بسیار کار خوبی کرد که به تهران رفت موقع انتخابات و از فرصتی بهره برد تا اطلاعات خود را نو کند. کاش بقیه ای که درباره مملکتشان قلم می فرسایند این قدر به نو کردن اطلاعات خود اهمیت می دادند

حاج آقا بهنود برنده جایزه مدفوعاتی پنج تن آل عبای دیگر
http://behnoudonline.com/2005/08/050820_009541.shtml1.shtml

13 June 2006

مشکلی که بعد از "حادثه ی غافلگیر کننده ی دوم خرداد" به طور "قاتونمندانه" یه وجود آمد!

چشم انداز"حقوق" بشری حکومت "خودی ها –78


مشکلی که در ایران، به خصوص بعد از حادثه ی غافلگیر کننده ی دوم خرداد به وجود آمد این که بسیاری از نهادها و تشکیلات هستند که برای پرداخت پول های کلان از بیت المال به آنها توجیه نسبتاً قانونی وجود دارد … تشکیلاتی مثل هیأت های مذهبی، بسیج، ائمه ی جمعه و مهمتر ائمه ی جماعات.... و نمونه های دیگری از این دست، از بودجه ی دولت استفاده می کنند؛ در مواردی هم به صورت تشویقی و حمایتی، بودجه های غیر رسمی فراوانی در اختیار آنان قرار می گیرد… خلاف قانون هم نمی نماید…

آسد ممدلی ابطحی / به زعم خودش "توپولی "
بنا بر جدیدترین گزارشهای یک کاریکاتوریست عصبانی "تبعیدی"
که دوست نداره عکس امام (ره) و رهبر معظمو بکشه: سيدالماله کشين
۲٣ خرداد ۱٣٨۵ - ۱٣ ژوئن ۲۰۰۶
http://www.webneveshteha.com/weblog/?id=2146307814

12 June 2006

متصدیان "بازيافت عالمانه اقتدار نظام" در داخل/خارج از کشور!


چشم اندازحقوق بشری حکومت "خودی ها –77

روز دوشنبه هفته قبل، هنگامي كه آقاي هاشمي رفسنجاني در جوار حرم مطهر حضرت معصومه«س» پيرامون قيام 15خرداد سخنراني مي كرد، عده اي به بهانه طرح سؤال از ايشان مراسم سخنراني را به تشنج كشيدند و با اين اقدام زشت و ناپسند خود، علاوه بر اهانت به يكي از شخصيت هاي پرسابقه و برجسته انقلاب، كوشيدند از نمايش اقتدار نظام تصويري وارونه ارائه دهند. تصويري كه دشمنان بيروني به شدت محتاج آن بودند و روز قبل از ماجرا، رهبر معظم انقلاب با هشداري عالمانه همگان را از آن نهي فرموده بود....

تبديل نمايش اقتدار نظام اسلامي به تصويري از اختلاف و تفرقه از جمله ابعاد زشت و ضدانقلابي اقدام تشنج آفرينان در مراسم سخنراني 15خرداد آقاي هاشمي بود.

نكته درخور توجه اين كه… مگر در جريان برخي از آشوب ها نظير 18 تير 78، غائله آفرينان نسبت به امام راحل«ره»، انقلاب، اسلام و بسياري از ارزش ها بدترين و زشت ترين اهانت ها را روا نداشتند؟...

بنابراين وظيفه نيروهاي اطلاعاتي و قضايي است كه ماجراي تشنج آفريني در آن سخنراني را به دقت پيگيري و هويت واقعي آنان را تحت هر پوششي كه بوده اند برملا كنند...

حسين شريعتمداري
کیهان بازجوی عزیز ام القرا
دوشنبه 22 خرداد 1385- 12 ژوئن 2006
http://www.kayhannews.ir/850322/2.htm#other200



شرمسارم که بگویم در پس گفته های کسانی که امروز، در انتخاب میان احمدی نژاد و هاشمی، تحریم را انتخاب می کنند ... نوعی امید به شورش و انقلاب ... نهفته است

ا.ن آقای رفسنجونی
گویای ا.ن لاین
http://news.gooya.com/nabavi/archives/031790.php

«براي آغاز يك زندگي جديد به ما مراجعه كنيد... امضاء: سازمان بازيافت زباله»

کیهان بازجوی عزیز ام القرا
دوشنبه 22 خرداد 1385- 12 ژوئن 2006
http://www.kayhannews.ir/850322/2.htm#other202

ارتکاب خلق کاریکاتورهای مشترک امام (ره) و مقام معظم رهبری


با تشکٌر از
نیک آهنگ کوثر
که بعد از بازی مکزیک در "تبعید"
شروع کرده است
به ارتکاب خلق کاریکاتورهای مشترک امام (ره) و مقام معظم رهبری !


07 June 2006

ستارگان* شرکت سهامی سایت"دیدگاه" توریستی!








پبش در آمد
(در اقتدا به یک هفته با"خبر" حاج آق ا ن وری زاده)


"مسئول" مجهول الهویه "مقالات" سایت "دیدگاه"، بیانیه ای دوازده ماده ای مرتکب شده است، تحت عنوان "بنشین و بتمرگ و بفرما ... ".
بیانیه کذا عنداللزوم به تمثال "یک جفت یاجوج و ماجوج درزیر نور چراغ" هم آراسته شده است، تا هر "شب" بنشینیم و بتمرگیم و بفرماییم و... کلمه "ستارگان"* مهاجرت فرموده به نبعیدگاهمان را رج بزنیم و رج بزنیم؛ به لسان یاجوج و ماجوجهای مجهول الهویه "تبعید" !

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

تاریخ ارسال: 04 Jun 2006][ارسال‌کننده: رامین مولائی]

علی ناظر صد سال سیاه هم زور بزند نمی تواند مزخرفات «بفرما و بشین و بتمرگ» را سر هم کند . همان بهتر که موجود پر رو و بی اسم و بی امضا که (کل افتخارش لابد زندانی کشیدن است) بی اسم و امضا بماند. بهتر این است که مسؤول بیسواد مقالات دیدگاه بتمرگد و خفقان بگیرد. که مطلب «نوشته اش» (صد رحمت به آخوند ابطحی) بسی بی آبروئی بیش از پیش دیدگاه و کل اپوزیسیون است.

رامین مولائی


.............................................

کاربران عزیز،

نوشته فوق به خط لاتین ارسال شده بود که همانطور که در موازین ستون کاربران اعلام شده است، چنین مطالبی درج نمی گردند. از این رو مطلب را برای مسئول ستون مقالات و علی ناظر ارسال کردم. مسئول مقالات همانطور که در انتخاب مطالب ستون مقالات و فراسوی دیدگاه و سخنی از.. ،آزاد اندیشی خود را نشان داده، مطلب ارسالی را از خط لاتین به خط فارسی برگرداند و برای من باز پس فرستاد واز من خواهش کرد که حتما نظر آقای مولائی درج گردد.

ح. قهرمان، مسئول ستون کاربران

..............................................

تاریخ ارسال: 06 Jun 2006][ارسال‌کننده: رامین مولائی]



شرکت سهامی سایت جنجالی دیدگاه،
ایمیل جدیدی هم که برای دیدگاه فرستادم، کما فی السابق به حروف لاتین بود و در "موازین" ستون کاربران سایتتان کما فی السابق اعلام شده است: مطالبی که به خط لاتین ارسال شده باشد درج نمی شود.

خیله خب؟
آقای ح. قهرمان ("مسئول ستون کاربران دیدگاه ") اندر احوال "ترجمه" استثنائی و انتشار استثنائی این ایمیل در دیدگاه، از زحمات و "بزرگواری" ناشناس بی نام و نشانی تقدیر به عمل آورده است، که "مسئول مقالات دیدگاه"( و نویسنده بیانیه " بفرما، بشین و بتمرگ") تشریف دارد.
البته من هم خودم را موطف خواهم دید از این "بزرگواری" غیر منطبق با "موازین " اعلام شده دیدگاه تشکر کنم، مشروط بر این که "بزرگوار" ناشناس (که بر خلاف آقای قهرمان، حتی اسم مستعار هم ندارد) ابراز لطف بفرماید و با خبرمان کند، از چه زمانی به تبعید آمده است و با کدامین سابقه انتشارانی، به ناگهان وظیفه تماشایی تبدیل "دیدگاه" را به پایگاه جنجال علیه مجاهدین، علیه شورای مقاومت , علیه حزب کمونیست کارگری، علیه مشروطه حواهان ... بر عهده گرفته است!
رامین مولائی
پ.ن: مستحب است ، اگر نخستین جوابتان را پیشاپیش با مراجعه به این دو آدرس تکمیل بفرمایی
د: http://seen-jeem-40tikke.blogspot.com/2006/05/blog-post_23.html
http://zir-chatr-40tikke.blogspot.com/2006/01/httpwww.html

.......................................................................


[ارسال‌کننده: رامین مولائی][تاریخ ارسال: 07 Jun 2006]

ستارگان شرکت سهامی سایت جنجالی دیدگاه توریستی شده!

دو لینک روشنگر ایمیل دوم مرا که به دونمونه مندرج در دو وبلاگ (از شش وبلاگم) وصل می شد فیلتر فرمودید؛ مشت نمونه خروار "آزاد اندیشی" دیدگاه مبارکه "مزیٌن" به "تجربیات" انتشاراتی رسما اعلام نشده امثال سیدٌ ابراهیم نبوی در "تبعید"!

مستحب است که رفع فیلتر کنید:

_(من مسئول "براندازی" مقالات سایت دیدگاه ازجمشید پیمان پوزش میخواهم)
http://seen-jeem-40tikke.blogspot.com/2006/05/blog-post_23.html
( علی ناظر "گم گرده راه"؟ )
http://zir-chatr-40tikke.blogspot.com/2006/01/httpwww.html

در انتظارنخستین پاسختان، جسارتا یاد آور می شوم،
سردبیر مجهول الهویه شرکت سهامی دیدگاهی های پست مدرن ، با دم خروس ماده 12 بیانیه بامزه 12 ماده ای " بنشین و بتمرگ و بفرما
مجال چون و چرا و قسم حضرت عباس برای "ستارگان" (!) باقی نگذاشته است :
" چه بسا مطالبی هم در دیدگاه درج شده که ناروا و نابجا است امّا، اگر شب نبود به وجودستارگان پی نمی بردیم"!

رامین مولائی
..............................................................................


کاربران عزيز ديدگاه

با سلام و تشکر از صبوري شما که در عرض چند روز اخير مطلب ارسال کرديد ولي درج نشد و شما با صبر و متانت منتظر رفع اشکال شديد.دليل اين بود که کامپيوتر مسئوول مقالات ديدگاه دچار سکته کامل شده بود و احتياج به تعمير داشت... به همين دليل تا اطلاع بعدي خودم مطالب را درج خواهم

با سپاس

علي ناظر – 20 خرداد 1385

(10 Juni 2006 )دیدگاه

http://www.didgah.net/maghalehMatnKamel.php?id=13058


04 June 2006

سالگرد مبارک ارتحال امام سیزدهم


نسل "کودن" کنونی
چرا خلخالی ها وسید الماله کشین ها و ا.ن آقا ها... را
نمی فهمد؟



چشم انداز
حقوق بشری حکومت "خودی ها
- 75
....................................................................


سالگرد ارتحال امام: بعد از گذشت ۲۸ سال از پیروزی انقلاب، شاید نسل کنونی نتوانند بفهمند چرا نسل ما به امام خمینی علاقه مند شد...

آسد ممدلی ابطحی / به زعم خودش "توپولی "
بنا بر جدبدترین گزارشهای یک کاریکاتوریست عصبانی "تبعیدی"
که دوست نداره عکس امام (ره) و رهبر معظمو بکشه:
سيدالماله کشين
شنبه 13 خرداد ۱٣٨۵ - 3 ژوئن ۲۰۰۶
http://www.webneveshteha.com/






معرفی اينترنتی خودم: من در ۷ بهمن ۱۳۳۸ در مشهد به دنيا آمدم. پس از تحصيلات ابتدايی طبق سنت خانوادگی به تحصيلات علوم دينی مشغول شدم و در سال ۱۳۵۵ به درس خارج رسيدم. از اول علاقه عجيبی به هنر و سياست داشتم...در همان قبل از انقلاب، يك دوربين سوپر ۸ داشتم، فيلم میگرفتم. اديت و صداگذاری هم میكردم... به راديوهای بيگانه آن روزها خيلی گوش ميدادم. با همه كودكی به همه مراكز فرهنگی كشور نامه مینوشتم و نامه دريافت میكردم. دو بار به ساواك احضار شدم چون سنم قانونی نبود نگهم نداشتند... انقلاب كه پيروز شد خيلی خوشحال بودم. ...سال ۱۳۵۸ مدير برنامه های صداوسيمای مشهد شدم... سال ۱۳۶۱ به عنوان مديركل صداوسيمای بوشهر و شيراز منصوب شدم... در ۱۵/۵/۱۳۶۲ از شيراز به تهران منتقل و به عنوان مدير راديو ايران كارم را شروع كردم ... هنوز هم دوران راديو برايم از بهترين دورانهاست...
در تاريخ ۱۲/۱۰/۶۷ آقای خاتمی كه آن روزها وزير ارشاد بود طی حكمی مرا به معاونت امور بين الملل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب كرد. به تناسب كارم كه مسئوليت رايزنیهای فرهنگی ايران در ساير كشورها را داشتم به كشورهای مختلفی سفر كردم ...
آقای خاتمی، در تاريخ ۱۹/۴/۱۳۷۶ مرا به عنوان رياست دفتر رييس جمهور انتخاب كرد... در تاريخ ۱۱/۶/۱۳۸۰ معاون حقوقی و پارلمانی رييس جمهور شدم تا ارتباط بين مجلس و دولت را تحكيم كنم....
به انقلاب اسلامی و رهبر فقيد آن هميشه وفادار بوده ام و دوست دارم هميشه در خدمت مردم ايران باشم.

آسد ممدلی ابطحی / به زعم خودش "توپولی "
بنا بر جدبدترین گزارشهای یک کاریکاتوریست عصبانی "تبعیدی"
که دوست نداره عکس امام (ره) و رهبر معظمو بکشه:
سيدالماله کشين
http://www.webneveshteha.com/about.asp


خاتمی چراغ خانه ما بود: بز رگترین کاری که باید بکنیم این است که همه چیز را آماده کنیم، سالهای سخت زندگی در میان کوتوله ها را بگذرانیم و به چهار سال بعد فکر کنیم که خاتمی دوباره بیاید

ا.ن آقا
http://news.gooya.com/nabavi/archives/034393.php

------------------------------------------------------------------

دارالترجمه:
بهترین کاری که باهاس بکنین اینه که که دعا کنین امام راحل و سید خندان و خلخالی و لاجوردی...
دستشونو بندازن تو دست هم، با هم بیان!

جمع آوري امضا براي حمايت از تجمع اعتراض به قوانين زن ستيز ادامه دارد

22 خرداد: تجمع مسالمت‎آميز زنان در اعتراض به قوانين زن ستيز

از زمان تدوين قوانين در انقلاب مشروطه، طي 100 سال گذشته، تلاش زنان ايراني همواره متوجه دستيابي به حقوق برابر و انساني بوده است. اما با وجود تمامي اين تلاش ها، در کليه قوانين از جمله قوانين مدني و جزايي، حقوق اوليه زنان همچنان ناديده گرفته شده و بن بست هاي قانوني بسياري را بر زندگي زنان جامعه ايراني تحميل کرده است.
ما زنان در 22 خرداد سال گذشته يک دل و يک صدا اعتراض خود را به کليه قوانيني که حقوق زنان را نقض کرده ابراز داشتيم اما مطالبات بر حق ما همچنان بي پاسخ مانده است. بدين سبب امسال نيز در پيگيري قطعنامه 22 خرداد سال گذشته دوباره گرد هم خواهيم آمد و خواسته هاي مشخص خود را از جمله منع چندهمسري، لغو حق طلاق يکطرفه مرد، حق ولايت و حضانت بر فرزند توسط پدر و مادر به طور مشترک، تصويب حقوق برابر در ازدواج (مانند حق بدون قيد و شرط اشتغال و حق تابعيت مستقل زنان متاهل و...)، تغيير سن کيفري دختران به 18 سال، حق شهادت و ديه برابر، و لغو قانون قراردادهاي موقت كار و ديگر قوانين تبعيض‎آميز اعلام خواهيم کرد.
از اين رو از همه شهرونداني که به نقض حقوق زنان در قوانين موجود اعتراض دارند مي خواهيم به گردهم آيي که به اين منظور در روز دوشنبه 22 خرداد ماه 1385 (ساعت 5 الي 6 بعدازظهر در ميدان هفت‎تير) برگزار مي‎شود بپيوندند.

جمعي از فعالان جنبش زنان

1.سيمين بهبهاني2. پوران فرخزاد3. شيرين عبادي4. مهرانگيز كار5. فريبا داوودي مهاجر6. نوشين احمدي خراساني7. پروين اردلان8. فيروزه مهاجر9. خديجه مقدم10.سوسن طهماسبي11. نرگس محمدي12. ژيلا بني‎يعقوب13.فرزانه طاهري14.شهلا لاهيجي15.سيمين مرعشي16.منصوره شجاعي17.ناهيد ميرحاج18.شهلا انتصاري19.شيوا نظرآهاري20.هما زرافشان21.زهره ارزني22. نيره توحيدي23.مريم حسين‎زاده24.فرشته ساري25. مسرت اميرابراهيمي26.منصوره اتحاديه27.آزاده فرقان28.مريم حسين خواه29.اكرم دادخواه30.ثميلا اميرابراهيمي31.لي‎لي فرهادپور32.مهناز آذرنيا33.بدري ملكوتي34.جميله موسوي35.بهاره رضايي36.ماندانا زنديان37.شيدا محمدي38.ليلا محمدي39.آلاله بهمن40.سميرا پاينده پور41.ويدا بيگلري42. طلعت تقي نيا43.روحي افضل44.ناهيد جعفري45.هنگامه شهيدي46. ستاره سجادي47.فرناز سيفي48.سحر سجادي49.فخري شادفر50.احترام شادفر51.مهسا شكرلو52.پروين ضرابي53.نرگس طيبات54.هما مداح55.دلارام علي56.پريسا كاكائي57.ناهيد كشاورز58.گلناز ملك59.مريم ميرزا60.نسرين ستوده61.سهيلا وحدتي62.ترانه اميرتيموري63.تارا نجداحمدي64.هانا دارابي65.مائده طهماسبي66.ثريا قزل‎اياق67.آزاده اكبري68.مستوره برادران نصيري69.آزيتا شرف جهان70.رزيتا شرف جهان71.آزاده بيزار گيتي72.سيما سياح73.نوشين نجفي74.سونيا غفاري75.مريم كوثري76.مژده دقيقي77.معصومه بختياري78.شادي طاهري79.ساناز سروش‎فر80.پرين مهتاش81.زهرا فردوسي82.ماتيسا كازروني83.سودابي عيوبي84.الهه مقدمي85.منيژه صحي86.مريم نيك‎خواه ابيانه87.دل‎شاد مرصوص88.زهره كميلي‎خواه89.بهار مالك90.فرنوش مقصودي91.فيروزه خسرواني92.آرزو اقتداري93.ميترا شجاعي94.سيما حسين‎زاده95.نيلوفر انسان96.هانيه نعمتي97.نوشين جعفري98.كرم اقبالي99.مريم افشار100.سپيده پورآقايي101.كتايون گودرزي102.سارا محمدي103.منور يوسف‎پور104.مريم ضياء105.شبنم زمانيان106.ليدا بلوري107.فاطمه نيك‎زاد108.ناهيد انتصاري109.فروغ بي‎آزار110.دنيا بي‎آزار111.فريده انتصاري112.محبوبه حسين‎زاده113.پروانه ميلاني114.زهرا صادقي115.مانا طلوعي‎فر116.روشنك عابديني117.نسرين سياوشي118.آذين حق دوست119.آنتونيا شركا120.سارا بهنام121.سارا كريمي‎داور122.پريسا شيباني123.کتايون مقدم124.فتانه کيان ارثي125.ندا عبدالوند126.اميد اقتداري127.نسرين بطورزاده128.مليح محمدصادق129.آرزو عبدالوند130.سولماز ويل کيجي131.نوشين بطورزاده132.مريم بزرگ133.فريده بطورزاده134.گليا خوشرو135.آرزو احمدزاده136.هاله خجسته137.منير هجرتي138.نگار معتمد139.نگين معتمد140.صنم دولتشاهي141.مينا حداد142.زهرا فردوسي143.الهام شهسوارزاده144.زينب مختاري145.الهه داوري146.مهرنوش محمدنژاد147.ثمين سهيلي148.الهه داوري149.ثريا پاک نظر 150.فاطمه بني هاشمي 151.رها فريدي 152.آذر ميدخت الهي 153.مريم ايزد پناهي 154.نويد پورعبدالله فرشچي155.سارا مكي156.فرشته فرخنده157.سوده چلنگر158.زهرا تقي‎پور159.افسانه برزويي (گرگان)160.مينا صفار (گرگان(161.فاضله خليلي‏نژاد )گرگن(162.سپيده گيلاسيان )گرگان(163.زارا امجديان164.جلوه جواهري165.معصومه لقماني166.مهديه گل‎رو167.فاطمه آرام‎نژاد168.فريده مظفريان169.ماندانا كفشچي170.بهاره هدايت171.مهناز نادري فريد172.حنا ميرجانيان173.مريم كسايي174.رعنا باستاني175.آرزو لعالي176.نسرين‎دخت مرعشي177.فروغ رزم‎آهنگ178.نسيم فراستي179.سحر فراستي180.مريم نظري181.ركسانا ابهري182.فاطمه پدرام183.زهرا پدرام184.مرضيه براتي185.تانيا فكري186.نگين حاج رجبعلي187.پروين عزدي تقي‎زاده188.ژيلا صابر189.مريم آبادي190.عصمت وهابي191.مائده آبادي192.مريم آبادي193.سپيده يوسف‎زاده194.هيوا برادري195.سحر حميدي196.سيما اژدري197.ميثاق نادري198..بهار قلي‎پور199.ويدا خسروي200.شادآفرين قديريان201.آنيتا كريمي202.شهرزاد هاديان203.هليا دارابي204.پويان كفيلي205.سميرا كلهر206.شيرين موسوي207.مهدي مجتهدي208.نازنين كاظمي209.فرناز نخعي210.الهه حبيبي211.شهلا بيرجاني212.سميرا سليمي213.سوده جمشيديان214.نگار انسان215.ماهرو پيشنماززاده216.مهناز پيشنماززاده217.پگاه جهاندار218.مينو نخعي219.نرگس محمدي220.آزاده بهكيش221.زينب غني222.پريوش وزيردفتري223.رضيه جعفرزاده224.سهيلا آصفي225.ژيلا بشيري226.ناهيد خيرابي227.مريم صمدي228.مينا صمدي229.هستي قاسمي230.سهيلا قاسمي231.آذر كلانتري232.مريم نيستانكي233.صديقه احمدي234.سيما همت235.فريده انصاري236.راحله عسگرپور237.سهيلا انصاري238.مينا رشيدي239.الهه سلطاني240.پريا نعمتي241.مريم شكوري242.چونور بيسي243.دنيا داديگر244.بهاره صمدي245.شيرين اردلان246.ژاله سالاري247.شهين شكاري248.معصومه ميرجانيان249.عاطفه سمايي250.نازيلا انصاري251.ندا انصاري252.گلسا پرويزي253.بهار فلاحي254.سميرا بختياري255.آبنوس البرزي256.پروين فرمانبر257.آرزو مختاريان258.مهين علي بابايي259.بهناز خسروي260.مرضيه محجوبي261.عزت همتيان262.اعظم ابطحي263.زهره عراقي264.فروغ نيري تميمي265.مهسا تهراني266.ميترا يوسفي267.الناز انصاري268.سهیلا بسکی 269.عفت ماهباز270.رويا طلوعي271.مينا ربيعي272.سارا اسمی زاده273.ضحا آقامهدی 274.الهه سيادت275.آسيه اميني276.صنم نراقي277.روژا فضائلي278.نازي اكبري279.فريما ملك280.شيما صدرا281.افروز كاشف الهنگ282.فرناز حائري283.سهيلا ارجمند284.شراره رجبي نزهت285.لادن مسعوديه286.هاله هفت لنگ287.نگين بيهقي288.ندا ديواري289.مریم صادقی290.شبنم بشارت291.رضوان حقيري292.زيبا لاهيجي293.ساناز الله بداشتی294.پرستو دوکوهکی295.معصومه ناصری296.هانیه بختیار297. پروشات شکرلو298. مهشید راستی 299. گلبرگ باشی 300.ساره طارمی 301. حمیرا طاری302. زینت میرهاشمی 303. نسرین نواب304. پروین اشرفی 305.نیلوفر کشمیری 306.مژگان تقی نیا307.وجیهه خوش بین308.رویا صحرایی 309. ساناز درویش زاده 310.آزاده عصاران311.فریده غائب312.بهناز عبدي313.سونا انزابي نژاد314.منصوره رضایی 315. زهرا محمدي316. پروانه آبديده317.معصومه مشهدي318.نازنين هروي319.فروغ فروهيده320.محبوبه حقيقي321.زهرا داوري322.فريبا پژوه323 ستاره ميرسعيدي323.دنا درفشي324.سميره صدري325.نفيسه زارع326.سپيده شاه محمدي327.فاطمه جلايي328.آمنه شيرافكن329.طاهره رحيمي330.زهرا بيگدلي331.مرجان حاجي رحيمي332.فرنوش تهراني333.مريم شعباني334.مرجان توحيدلو335.فاطمه وكيليان336.ايدين حسن لو337.فاطمه آرام نژاد338.معصومه لقماني339.نوشين نوع پرست340.شادی وطن پرست341.مریم ملکوتی342.ژینوس تقی زاده 343.آزاده بابایی فر344.هلیا قاضی میر سعیدی 345.شبنم شکوریان تبریزی 346.فاطمه موسوی 347.مرجان بزرگ348.مریم رئیسی349.ح.مقدم350.هاله سلحشور351.لیلا موری352.فهیمه خضرحیدری353.الهه امانی354. ناهيد توسلي355.نوشين عصار356.پوراندخت حامدي357.ترانه بني يعقوب358.مريم رضايي359.فروغ رشيدي360.الهه موسوي361.ليلا اسدي362.اعظم جعفري363. زهرا جعفري364. فاطمه مصي وند365. زهرا مصي وند366. كبري مصي وند367. كبري مصي وند368. سكينه مصي وند369. ديبا مرسلويي370. ندا هنگامي371. تينا گلزاريان372. هما خداوردي373. منور يوسف پور374. زهرا رحيم پور375. پروانه ميلان پور376. مريم انصاري377. گيسو فغفوري378. سوگل مرادي379. فاطمه پژوهان380. روژين رضوي نيا381. ساناز يزداني382. سولماز يزداني383. پگاه كسرائيان384. شارا منياسيان385. سپيده نجاتي386. زهره مقدم387. لرينك محموديان388. ماهرو عكاشه389. صنم صانعي390. مريم شعباني391. ويدا قنبرپور (اروميه)392. افسانه فنبرپور(اروميه)393. شيرزاد (اروميه)394.منيژه نجم عراقي395.زهرا بيگدلي396.ليلا علي پور397.نوشين كشاورزنيا398.پگاه راهساز399.سحر افاضلي400.نرگس جودتي401.پويه مددي402.زهره اميني403. مهناز مهرابي404.هاجر حسين خواه405. آلما قوانلو406. شهلا عبقري407.الهه عصاريان408.ماريا رشيدي409.فرزانه راجی410. مريم انصاري411.لیلی پورزند412.مژگان ملکیان413.مرضیه عابدی 414.عاطفه یوسفی415.مهسا طاهران416.سیما سعادت خواه 417.مژگان نوذری 418.نرگس حسینی 419.مهسا عبداللهی 420.فاطمه عطار421.مریم مطهری422.محدثه رفیعی 423.نوشین ضیایی 424.نگار عبدالحسین وند 425.حمیده عبدالحسین وند 426.عارفه رحیمی 427.شیرین فرقانی 428.طیبه بهروزی 429.مریم قنبری 430.سحر خاکپور 431.رعنا رهور432.نسرین سیفی نژاد433.یاسمین حاجی مولانا 434.مهسا افتخار435.پریا پهلوانی 436.پرنیاز پورنگ437.فرزانه فرشید نیک 438.المیرا رسولیان 439.شهین عارفی440.سولماز شهابی 441.مریم کیاکجوری442.عزیزه زارع پور443.مینا رییسی فرد444.سولماز خیرآبی445.زهرا قیاسی446.کیانوش بوستانی447.زینب یوسف زاده448.نگین سیدزاده449.ندا فقیه اردوباری450.مریم مدرس451.ندا مدرس452.هایده یوسفی453.آذین آزادی454.اورامان حاچی زاده455.سحر روشن456.رویا شیبانی457.زینب زمانی458.نیوشا درخشان459.لیلا محسنی نژاد460.نازنین جمشیدی461.آناهیتا حسینی462.مهتاب بهرامی463.هما حاجی بابا464.ایلناز جمشیدی465.شبنم انصاری466.زینب باغبانی467.نغمه عزیزی468.نسرین عبداله موسوی469.ندا تنها470.افسانه سعیدیان471.ژاندارک بویری472.سمیه ابراهیمی473.شادی عباس نژاد474.نیلوفر معظمی475.معصومه محمدی476.فاطی شاه نظری477.شیوا دولت ابادی478.آزاده نعمتی479.رقیه شادفر480.نگار ملک نهامندی481.میترا شادفر482.گیتی سودبخش483.آناهیتا شادفر484.مرضیه علیزاده 485.هانیه شاهرخی486.لادن علیزاده487.شقایق جمشیدی موسوی 488.زینب تمشکی489.اشکان حافظی490.پارمیس هوبخش491.لیلا علیزاده492.رویا وکیلیان493.رویا اصغری نسب494.مهشید گلچین فر495.فرانک علیزاده496.سحر احمدی497.ساناز فرج الهی498.مستانه علیزاده499.مهسا پورامین500.فهیمه یوسفی501.خدیجه صابر502.الهام سلطان بیگی503.الهه نیک ضمیر504.هانیه شهبازی 505.کتایون کرمی506.سیما قبادی507.ندا مرزوقی508.لیلی علیزاده509.راحله علیزاده510.رویا علیزاده511.بهار علیزاده512.اکرم محمدی513.مهین علیزاده514.فروغ جلالی515.ثریا عبدللهی516.صدف شاهرخی517.مریم منوچهریان518.فاطمه انصاری نیک519.ملیحه منوچهریان520.مائده نصرتی521.رویا انصاری نیک522.بیتا مقدسیان523.سپیده عنوانی524.صنم تقوی525.زینب حسامی526.ثریا یعقوبی527.ساقی لقایی 528.مهدیه موسوی انزهایی529. مریم غفاری530. شفیقه تقی پور531. مهین دخت یغمایی532. زهرا نورجهانی533. مریم نورجهانی534. مرضی فرزادی535. فاطمه نجاتی536. مریم نجاتی537. کبرا نجاتی538. سمیه مظلومی539. سپیده زرین پناه540. دسیم سلطان بیگی 541.سوسن دادور542. هما هودفر543.منيژه مرعشي544.سها صادق محمدي545.سارا لقايي546.رضوان مقدم547.اقدس مومني548.سيما پورابراهيمي549.جميله روح زنده550.ژيلا بشيريليلا نظری551. زهرا رضایی552.مهنازجاویدانی553.صبا فرساد554. سعيده شادابی555.مريم ذاکری556.557. آزاده پورزند558.مريم جعفري559.فرزانه سالمي560.احمد شيسي561. شهرزاد ارشدنژاد562.پروانه تنگ شكر563.آتوسا تقي نيا564.آزاده تقي نيا565.نوشين قياسي566.سپيده زكايي567. ناهيد نصرت568.شيرين امري569. مينا سالك570. اليز ساناساريان571.شهلا حائري572.پریناز حقیقت 573.سحر خداوردیان 574.مهسا امر آبادی 575.گیتی عاصی 576.پریسا آذر پژوه 577.مریم نبی 578.آناهیتا کواکبی579.محبوبه امینی 580.فریبا آباقری 581.فرنوش حبیب نژاد 582.کاملیا قاردی 583.سعیده تقئی 584.صدیقه تقئی 585.روشنک حسامی 586.مرضیه سماک چی587.ناهید سلطانی588.افسانه احقاقی 589.الهام احقاقی پریسا هاشمی 590.منیژه تقئی 591.رزا اسلام مسلک 592.مژگان نصرالله زاده 593.سونا قاضی 594.گلنوش رحیمی زاده 595.مهرنوش رحیمی زاده 596.هما سرشار597.آزاده کیان598.صدیقه فخرآبادی 599.سپیده شاملو 600.عاطفه يوسفي601.سحر قناواتي602. سمانه صفرزايي603.مينا خرم604.سحر ببري605.نهال شريفي606. بهاره بيات607.پگاه حمزه اي608.سارا اسمي زاده609.عسل مهرباني610.الهام عبادتي611.شيلا قاسم خدائي612.سميه رستم پو613.جولان فرهادي614.زينب پيغمبر زاده615.بهاره هدايت616.سحر ابونصر617.روشنك قياسيان618.مريم مهرآذر619.هدي جوراب چيان620.زهرا مير بازي621.فاطمه شريف زاده622.زهره رجبي623.پگاه كوچكي624.آزاده شمس625.محبوبه مقدم626.آيدا حسيني فر627.آناهيتا حسيني628.ربابه رضایی 629.اکرم محمدی 630.زهرا رهبانی 631.سمیه رشیدی 632.الناز ناطقی 633.لادن صفری 634.سمانه اسحاقی 635.جوانه اسناندوست 636.فیروزه فروردین637.شیوا اقدسی زاده 638.سمانه اسدخانی639.واحه تاتلی 640.هیوا خبدی 641.شیوا خبدی 642.پرستو خبدی643.معصومه سهرابی 644.شادی فروغی 645.نگین مرادی 646.غزاله مرادی 647.سمیه عبدی 648.ماندانا رسولی649.حمیرا مفتی 650.فوزیه عبالی 651.مهسا هادی 652.آرزو محمدی 653.مهروا آروین 654.نگین گیانفر 655.ناهید بردبار 656.سوگند منالی657.سهام بورقانی 658.سوسن عبدی 659.هانا کاویانی 660.اعظم الهالی 661.عصمت یاری 662.فاطمه رضایی 663.سمانه خادمی 664.مریم موسی نژاد 665.فاطمه کریمی 666.میترا مبرم 667.سمیه جوانمردی668.عادله نیضی 669.نرجس پیرنیا 670.فیروزه قادری 671.سیران خداکرمی672.سوره طاها 673.دلبر عزیزی 674.شیدل مرادی زاده 675.پروانه بیگی 676.ناهید رحیمی نژاد 677.رقیه رحیمی 678.رویا رحیمی 679.زهرا تولیده 680.پونه شهریاری 681.مهری شهریاری682.طاهره قدمگاهی ثابی 683.حمیده فرزانه 684.منصوره خلجی 685.تهیه زنگنه 686.فاطمه علمی 687.سحر قهاری 688.شیما فرزاد منش 689.نگار کلانتری 690.نگین شیخ الاسلامی691.نگار خلج 692.چیمن کریمی 693.روناک طهارزاده 694.هیرو سیده 695.سمیه خالدی 696.روناک آبدار697.سروین خالدی 698.چیمن آبدار699.شیرین امینی اصل700.هانیه بردبار صبور701.زهرا اکبری 702.طاهره عباسلو 703.فاطمه قائم پور 704.بهاره خواجه پور 705.مهسا فرخ زاد706.مریم رضایی 707.اکرم صادقی فر708.نیلوفر یعقوب پور 709.نغمه عباسی 710.نگین عباسی 711.سعیده نور محمدی 712.هدی متولیان 713.سعیده صدیقی 714. جميله رحيمي715. فاطمه غزنوي716. نازنين كيانفرد717. هاله قريشي718. نيلوفر بيضايي719. مهستي افشار720.سمانه دادور721. ميترا شاهكار722. فاطمه حقيقت جو723. نيلوفر فرنودي724. نهضت فرنودي725.مارال کاشگر726.سیمین امین زاده 727.افسانه سادات موسوی728.مینا ملکی 729.مهناز ده بزرگی 730.ناتالیا رضایی 731.زهره گلدار732.مونا منصوری 733.سپیده آبایی 734.پریسا قدرتی 735.مهناز ابراهیم پور736.سحر سلاطینی 737.میترا ترابی738.طیبه موسوی 739.مریم میرزا نژاد740.شفیق خانبانی 741.فرناز فیضی 742.زبید افروز743.آرزو نوری 744.فرناز حدادی 745.سحر سمیعی 746.هدیه هویدا پور747.فاطمه الحسینی 748.طاهره داوود آبادی 749.سمیرا دشت بان750.مرضیه محمودی 751.شبنم کاظمی 752.ندا عبدالهی 753.سهراوه فردوسی754.مهرنوش مسعودیان


مردان حامي اين فراخوان:

. بابك احمدي2. رضا دلبري3. سيامك طاهري4. اردشير رستمي5. باربد گلشيري6. مهران مهاجر7. مجيد تولايي8.كيوان صميمي9. مصطفي تنها10. سيدعلي صالحي11. عليرضا كرماني12. كاوه مظفري13.ايمان مظفري )گرگان(14. كيان تاج‎بخش15. مجيد ملكي16. هژير پلاسچي17.فرهاد داوودي18.بهمن احمدي امويي19.فريبرز رئيس‎دانا20.ناصر زرافشان21.علي‎رضا جباري22.سيف‎الله اكبري23.محمدعلي عمويي24.ساسان م.ك. عاصي25.امحسن بيك‎آقا26.بابك شايگان27.عبدالرسول مجتهد طباطبايي28.جواد موسوي خوزستاني29.شهرام شيدايي30.يوسف صفاري31.ياسر معصومي32.رضا اميدي33.آرمين اميرلو34.فوادشمس35.داريا زينال‎نيا36.روشن نوروزي37.اميريعقوبعلي38.سپهر مودتي39.سالار فلاحيان40.كوهيار گودرزي41.مجتبي ملك42.حمزه قالبي43.حسن كاظم‎زاده44.يحيي مسعودنژاد45.حسين گلشن46.حافظ خسروي47.محمد جواد موسويان تبريزي48.محمدكاظم موسويان تبريزي49.آرش عاشوری نیا50.حسن سربخشیان51.حافظ سيناييان52.سعيد كلانكي53.بهتور بهي‎زاده54.آرمان اميري55.كيوان اميري56.علي عبدي57.ايمان يزدان بد58.اميد امين‎زاده59.علي كافي60.شروين قلي‎زاده61.آرمين عيني62.علي نيك‎انديش63.آرين علمدار64.طاهر نيك‎خواه ابيانه65.محمد مهدي طباطبايي66.اميرهوشنگ گردويي67.پويايي جمالي68.محسن نبي‎زاده حقيقي69.حسن شرف‎جهان70.عليرضا وحيد71.محمد آل طاها72.مهدي يظهري73.سينا مالکي74.دکتر ايرج سيف75.احمدرضا علي حسيني76.پارسا صائبي77.آرش غفوري78.سيد محمدباقر موسوي79.حسن درويش پور80.مهرداد بزرگ81.مصطفي خسروي82.محمد امين زنگنه83.محمد مهدي نايب‎پور84.رضا نامداري85.ابولافضل صبرآميز86.آرش جهانگير87.صالح طاهري88.كمال رضوي89.محمد شفيعي90.مرتضي عمادي‎فر91.مازيار اخوان92.نيما صفار93.پويان الهياري94.محمد كريم آسايش95.پيام شاكر96.ميثم قهوه‎چيان97.حميد قهوه‎چيان98.سجاد زند99.عليرضا ارشادي‎فر100.سهراب مهدوي101.مازيار لطفيان102.عبدالرحيم آبادي103.مازيار سميعي104.مهرداد حمزه105.وحيد كوهدرق106.مصطفي كوهي107.حسين ورجاوند108.فرهاد اشرفي109.نيما دارابي110.هوشمند حسن‎نيا111.اميد آلاديني112.بهزاد فطروس113.شاهرخ وزيردفتري114.حميد بي‎آزار115.بهروز خوش‎باف116.كريم قربان‎زاده117.شهروز توتون‎چي118.پژمان خرسند119.فريد فرهاديان120.عليرضا روح نواز121.بهرنگ وزيري122.مهدي خاني123.مهدي يي‎ماشي124.علي صادقي125.علي كاظمي126.محمد بهزادي127.ميرمحمد يگانلي128.محمد آشور129.شايا شهوق130.بهرنگ شهوق131.آرمان ميرهاشمي132.ارش رشيديان133.فرهاد فرنود134.بابك محموديان135.حامد دهقاني136.شروين قلي زاده137.فرید هاشمی 138.بهنام سپهرمند139.محمد باقر پور140.علی رضا بیاره141.جهانشاه جاويد142.امید معماریان143.هادي قائمي (ديده بان حقوق بشر)144.رضا معيني (گزارشگران بدون مرز)مهدي اميني145.علي افشاري146.سيامك معطري147.بهرام زندي148.علي اكبر مهدي149. سعید حبیبی150.بهروز سورن 151.فرشاد شعبانی 152.اکبر گنجی 153.کاظم علمداری 154.اكبر منتجبي155.محمدرضا كاظمي156. سعيد ايراني157.ساسان آقايي158. کامران میرهزار159.اكبر سيف160. سعيدالله بهداشتي161.سعيد شمس162.جواد شمس163.مهدي قلي زاده164.اميد توسلي165.احمد ضباح166.رسول بهشتي167.سعيد علي پور168.مهدی کامرو169. رضا یزدانی 170.وحید فراهانی پارسا171.علی محتشمی172.بهنام مرندی 173.محمود قنبری174. آريو سروستاني175. پژمان خرسند176. ارشیا نوری177. پیام ابوطالبی178. بهنام دارایی زاده179. حمیدرضا عسگری نژاد180. هانی ساداتی181. حسن رحمتي182. اكبر زاهدي183. مجتبي سفلايي184. مجتبي سلطان لو185. عباس سلطان لو186. جواد نژادي186. صام شيرازي (اروميه)187. حسن سطوت (اروميه)188. سعيد پورحيدري189. محمدپور (اروميه)190. امير پاكزاد191.سعيد وفا192. آرمين مستقيمي193.رضا احمدي مجاوري194. بابك حيدري195. محمد بخشنده196.هادي آرامي197.شاهين اخلاقي198.نيما شيخي پور199.حامد نياستي200. شهروز شهرياري201. ركن ادين شفيعي202. حسين صانعي203. علي محمد داودي نژاد204. سيروس ميثمي205. بهزاد كمانچه دار206. جواد ناصحي207. آرمان پورمحمدي208. سورن نعمتيان209. رازميك ميناسيان210. محمد رضوي211. سالم كعبي212.محمد جواد روح213.مهدي فخرزاده214.سعيد حبيبي215.مازيار خسروي216.حميد دباشي217.آرش كاوياني218.روزبه كلانتري219.كامران اخشي220.ايمان مبيني221. حسين باستاني222. مسعود بهنود223.مهدي احمدي224.نادر هاشمي225.بیژن پیرزاده 226.مهدی گرایلو227.عرفان پاکزاد228.احمد عبدالحسین وند 229.سید حمید رضا ایزد پناه 230.سعید بهجت 231.نیما نجفی 232.حبیب عبدی 233.هادی ثبابی 234.ناصر حسینی235.مسلم یوسف زاده 236.محمد حسین یوسف زاده 237.سعید کاوش ملی 238.عزیز علیایی239.بهزاد سرابی 240.مجید پورعلی 241.آیدین سرداری نیا242.صابر نقوی243.حسین فراست خواه244.امیر رییسیان245.صادق رحیمی246.علیرضا شجاع247.آرمین خامه248.علی بزرگیان249.محمدرضا نوربخش250.روزبه صدرآرا251.رضا حسین پور252.امیرهوشنگ افتخاری راد253.حمید قهوه چیان254.میثم قهوه چیان255.علی اشرف پور256.علیرضا قیاسی257.جواد سیدزاده258.مصطفی فقیه اردوباری259.علی چنانی260.مسعود نجیمی261.سبحان ثابت262.محمد فلاح نیا263.بهزاد اسلامی مسلم264.امیر قادرمندی265.سید محمد حسن هجرتی266.امیر خسروشاهی267.فریدون طاهری268.حامد محسن پور269.سینا فرخ زادی270.میلاد طاهریان271.سینا صادقی272.کاوه بویری273.بهزاد کاظمی274.روزبه جمشیدی موسوی275.عبدالباقی روشنی276.بهمن رجبی277.حسن عابدینی278.جعفر مصطفوی279.حبیب اله بهروزی280.کریم محمدی281.علیرضا نعمتی282.مصطفی ملک نهامندی283.محمد علی شرفی284.سعید علیزاده285.محمدرضا یوسفی286.امین فرج الهی287.فرامرز خشان289.سهراب فرح پور290.حمیدرضا نوری291.پیمان فرح پور292.کیومرث شیرمحمدی293.نادر جوادی294.رحمت چاووشی شقاقی295.امیرعباس مفید296.احمد عبدی297.سهیل بازرگانی298.فرشید فرشادمنش299.پرهام سلطان بیگی300.امیر حسین صادقی301.حمید جهان خانی302.علی صفاجو303.مجید سالاری304.مجتبی نصراللهی305.شهروز ملک زاده306.ابراهیم نصراللهی 307.شایان صنعتی308.احسان موحد309.امیرحسین آهویی310. کیوان مهرگان311. اصغر واحدی (تبریز)312. مسعود فتحی313. آندرانیک آندراسیان314. محمد استکی315. علی آبگون316. فرشاد مرادی317. صادق مظلومی318. سعید مظلومی319. مهدی خدایی320. محمد مهدی321. آرش کاویانی322.ارژنگ شكرلو323.كاظم متولي324. رضا قلي زاده325.محمد واعظي326. رضا اكرمي327. ماشا الله آجودانيمجتبی دهقان328329. شاهين كرباسيان. 330.غلام رضا میرضایی 331.سید داوود رضوی332. رضا شهابی333. منصور حیات غیبی334. حشمت ذولفقاری335. سهیل آصفی336. احمد پور ابراهیم، 337.محمد جواد امرآبادی ، 338.محسن قلعی 339.وحید غفاری 340.فریدون صیدی راد341.مسعود محمدی 342.مرتضی سماک چی 343.مهدی ثابت قدم 344.خلیل میراشرفی345.عرفان وطنی346.صادق نوابی 347.امین ناصری 348.روزبه ابراهیمی 349.جعفر پناهی 350.مازیارمیری 351.بهنام صفري352.ميلاد اسدي353.داود شاهچراغي354.مجيد خمسه355.نيما ابراهيمي356.حسام ساروغي357.محمد زحمتكش358.امين احمديان 359.محمد هاشمي360.عنايت همايي راد361.حميد روزبان362.مسعود لطفي363.مصطفي صداقت جو364.قاسم عطايي عظيمي365.احمد نور حسيني366.مهران كوشا367.سعيد قربانيان368.حسن سميعي فر369.سجاد احراري370.اصغر محمد زاده371.حسن برقمدي 372.صادق اسفندياري373.خالد كريمي374.بهروز كريمي375.محمد رضا زاده376.شاهين انصاري377.آرمان رضايي378.ميثم بادامچي379.علي رضا خاني 380.امين آبادي 381.محمد مبشري382.فريد هاشمي383.ارسلان گودرزي384.رضا قاضي نوري385.فرهاد قربان زاده386.احمد عشقباز387.محمد پور عبدالله388.شاهين رستگاري389.شایان آزاد 390.افشین بهرامی 391.رضا شهابی 392.حسن میرزایی 393.سعید ترابیان 394.رضی جعفرزاده 395.بابک جانی 396.شادمهر راستین 397.بیان محمدی 398.بهزاد یعقوب پور399.احسان آزاد بر 400.مهدی اللهیاری 401.امیر ویسی 402.پیمان سعیدی نیا 403.بیان شریفی 404.مهدی کاوه 405.سروش کریمی 406.بختیار محمدی 407.آمانج عزیزی 408.محمد خانی 409.عماد برقعی 410.سیروان کریمی 411.عرفان هاشمی 412.ابراهیم عبدلله صفت 413.علی اردلان414.محمد کریمی 415.احمد سیده 416. داريوش احمدي427. رضا آريا428. توكل دارايي429.منوچهر گلشن 430.امین طباطبابی431.بابک افشار

اسامي حمايت كنندگان از كردستان:

خانم ها:
1 ـ خديجه فلاحي2 ـ ثريا عباس روح اللهي3 ـ شنو نازاري4 ـ ويدا نامداري5 ـ شيرين الهي6 ـ سونيا محمدي7 ـ ناهيد اردلان8 ـ گلاله رضايي9 ـ شرمين مرادي10 ـ فاطمه محمديان11 ـ گژال متولي12 ـ ندا ويسي13 ـ گلاله نصرالهي14 ـ شيوا فاتحي15 ـ فرنوش پرندان16 ـ چنور سعيدي17 ـ حليمه نصرتي18 ـ فرانك عزتي19 - هانا شهیدی20 - لیلا شیخی21 - دنیا صادقی22 - مهوش عبدی پور23- مهناز علیزاده24 - فرانک غلامی25 - اکرم قالیباف26 - اعظم مكري27 - فاطمه نبی پور28- فتحيه نراقي29 - مانیکا اخگر30- منا افشاری31-شیلا اکبری32-محفوظ اکرامی 33-ماریا جاهدی34 - گلاله خاوری 35- شریفه سلطانی36-زتونیا کبودوند37-ززینب بایزیدی38-زسوران نقشبندی39-زفاطمه ملکی40-زشهلا رشیدی41-زپری کریمی نیا42-زپروانه ملک زاده43-زشهین فرامرزی44-ززرویا محمدی45ـ سيما عليخاني46 ـ ثريا محمدي47 ـ جامعه حمايت از زنان48 ـ فلوريا محمد پور49ـ سيمين چايچي50 ـ فريده امين الاسلام51 ـ مهناز اسحابي52 - رزا كريمي53 ـ ژينا مدرس گرجي54 ـ شهيده رحيمي55 ـ سوسن رازاني56 ـ سيما ابراهيمي57 ـ فرانك ساعد پناه58 ـ فايزه كريميان59 ـ ماريه هدايتي60 ـ گلچين مرادي61ـ ژاله زاليه62ـ ظريفه رحيمي63 ـ جميله نادري64 ـ سيران محمدي65 ـ زهرا مرداني66 ـ ناهيد مهرپناه67 ـ پرشنگ مهر پناه68 ـ زهرا عزيزي 69ـ مهناز امجديان70-. فايزه مدرس گرجي
انجمن فرهنگی اجتماعی زنان آذر مهر کردستان

آقايان:

71-زرئوف پاکنهاد72-زمجید جاف73-زخالد امینی74-زمحمد امین بکری75-زداود رسولی کیا76-زمنصور فرجی77-زمحمد ایزدی78-زیحیی امینی79-زجمال رحمانی80-زجهان کرمی81-زدیاکو شیخ احمدی82-زفاروق سامانی83-زوحید قادرزاده84-زکمال احمدی85-زخالد قبادی86-زسیامک عبدی87-زامیر سجیم88-زعلی جوانمردی89-زهیمن محمودی90-زامید عبدالهی91-زجلال حاجی زاده92-زاسماعیل رستمی93-زاسکندر حق طلب94-زخالد محمد زاده95-زبریار عبدالهی96-زعبید زارعی97-- خسرو كرد پور98--زمحمد صدیق کبودوند 99-زامید بیگی زاده100-زشیرکو جهانی101-زغفور محمدی102-زنوید فتحی103-زکاوه عبدالهی104-زآسو بایزیدی105 ـ مسعود كرد پور106 ـ عثمان مزين107 ـ شيركو جهاني108 ـ محمود رستمي109 ـ اميد عبدالله آذز110- رفيد حسن پور آذر111 ـ ايوب صالحي112 ـ شورش رستمي 113- آسو صالح114 ـ پيمان نودينيان115 ـ اكو كردنسب 116 ـ خسرو الهي117 ـ مصطفي شيرواني118 ـ احسان احمدي 119 ـ كاميار احمدي120 ـ سياوش احمدي121 ـ پيمان نعمتي122 ـ كاوان ابراهيمي123 ـ احسان سنندجی 124- سالار شافعی125 - صمد صادقی126 - عثمان صالح نژاد127 - هادی صالحی128- ابراهیم طهماسبی129 - مهدی ظهرابی130 - مادح عبدی131-اکبر علیخانی132-ایرج غریبی133-جمال فتحی134- کمال فتحی135-سهراب فخری136-محمد قربانیان137-باقر قوزي138-آرش کتابی139-آسو کریمی140-کریم کریمی راد 141-کاوه مانی142- آکو محمدی 143-رضا محمدی 144-آزاد مرادی145-چیا مرادی146-بيژن مرادي147-فواد منصوری148-سبیل هاتفی149-آرش صالح150-سعید ساعدی151-اسعد احمدی152-نعمت آرش 153-علی اسلامی154-محيالدين آشوري155-علی اصغری156-حسین آیت النبی157-محمد باقری158-عدنان باقی پور159-احمد برتنی160-آزاد بنفشی161-آرام بیننده162-جبال جباری163-صلاح جواهری164-بابك حدادي165-دلیر حسین زاده166-بهادر خانیکی167-حسام دانیالی168-مختار دوستی169-علی دولتی170-بهاء ذاکری171-فتح الله رحیمی172-يوسف رحيمي173-محمود رستمي174-فواد رستمی175-حمدالله رضایی176-سارو رمضانی177-امين زندكريمي178-بختیار سبحانی179-حافظ سبزه180-عبدالله سبزه181-نیما سلطانی182-معتصم سلیمانی183-اميد عبادي184-سيروان وكيل185-علي اشرف سرداري186-فريدون رادي187-فيبرز مرادي188- كمال نبوي189- ارام زندي190-ازاد زندي191- ـ شوان نصرت پور192-ـ سيروان رحيمي193- ـ خبات احمدي 194-ـ صلاح محمدي195- ـ جمشيد رضايي196- ـ يدالله مرادي197- ـ دياكو مرادي198- ـ فريد نازاري199- ـ صلاح نعمتي200- ـ كيا پرندان201- ـ بختيار پير خضري 202-ـ شورش تكاب 203- ـ محمد نعمتي204- ـ شهرام قيصري 205-ـ كورش رحمتي206- ـ يونس رضايي 207-ـــ كيوان داوري 208- ـ حميد رضايي209- - اژدر رضايي210- ـ صديق ملايي211- ـ اشكان نورويي212- ـ ارش فتاحي213- ـ طاهر حسني 214- ـ فردين داوري215- ـ توفيق خدارحمي216- ـ فرزاد محمودي 217- ـ رزگار محمدياني218- ــ كاوه رضاقلي 219-ـ سالار وزيري 220-ـ فردين كريمي221- - صحبت راستبین222زمحمد صديق كبودوند230زفرهاد نعمت پور
و نشريه هاي دانشجويي : ده نگ ـ سامال ـ اهورا

اسامي حمايت كنندگان از دانشگاه تبريز:

آقایان:

1-محمد علی رمضانی 2-اصغر ایزدی 3-رحیم یوسفی اقدم 4-علی مهدویه5-امیر تقیزاده 6-ایوب ذو مهری 7- مسلم برومندی 8- ناصر ملکزاده 9- امیر خراسانی 10-اسدالله مفاخری 11- رسول محمد علیپور 12- علی چاپرک13- گرشاسب گودرزی 14- امین خراسانی 15- مصطفی غلامنژاد 16- فرزاد بوبانی 17- مهدی فرقانی 18- رضا نجاتی 19- محمد باقر حسنی 20- اصغر ابراهیمنژاد 21- مهدی علیزاده 22- اسماعیل محمد پور 23- ایروان زری 24- سیامک سلطانی 25- شجا احمدی آزاد 26- محمد غزنوی 27- شهاب احمدی آزاد 28- ژیان ژاله 29- نادر مقدم 30- محمد علی مؤثر31- رضوان مختاری32- پویان شهیدی صادقی 33- جواد رحیمی 34- حسن حامدی اصل 35- عباسعلی خادمی 36- علی سمایی 37- محمد کیوانفر 38- حامد حسینپور 39- عادل نعمتی 40- عباس عالی –41- علیرضا مقدم 42- رضا نصیبی 43- محمد قبایی – 44- علیرضا صبری – 45- سیامک نادری46- رسول عمارزاده 47- مسعود اورنگ نیا 48- محمد حقایق 49- محمد آخوندی – 50- سعید علیون – 51- مهدی مرادی – 52- حجت گورکانی 53- میثم جلیلیان – 54- شهاب قهرمانی 55- مجید صوفیانی – 56- هادی همتی 57- محسن خاکپور 58- فرهاد جعفری 59- بهزاد اصغری –60- علیرضا سرانی – 61- وحید عبداللهی 62- عادل عطار – 63- علی مختاري64- وحید سلیمانی 65- ابراهیم پور ابراهیم 66- بشیری 67- عسگری 68- طوفانی69- فشنگچی 70- سعیدی فرد 71-حمید محمدی

خانمها:


-سمیرافلاح72
73-طلایه نجفی نسب 74-فاطمه حنیفی –75-عفت بیلیان –76- اکرم حبی – 77- رقیه احمدی 78- مهری فرجزاده79- فوزیه حسنی 80- محبوبه پرتوی 81- نگار یوسفی 82- سپیده فطورچی 83- ناهید توکلی 84- زینب سلطانی -85- مهناز پارچه فروش 86-فرناز تشنهدل 87- منیژه عبدلی 88- مائده احمدی89- پروین ملکری 90- یلدا علوی تبریزی –91- مهسا سیف ریحانی92- نگین خیرانی 93-اکرم صدایی 94- ژیلا کارگری 95- فریده حیدری – 96- مریم رضوی 97- مرجان طباطبایی 98- راحله کولآبادی 99- آزادة کامل 100- سیما رحمتی – 101-مرجان پوداد 102- فرزانه حشمتی 103- شبنم مستحکم 104-اکرم قرآنی 105-صنم ابتهاج 106-اعظم کرمی 107- سروه رحمان 108-پریسا محمدی 109- بهاره پور حسن طنابچی 110- فاطمة عباسی111- نسیمه باغچه 112- نسرین بوداق – 113- سپیده ملک حسینی –114- نوشین دوغوشی 115- حمیده محمدی116- زهرا چوپانی117- فاطمه محمدخانی118- مریم رضایی 119- مینا طهماسبیپور – 120- عطیه داوری 121- فاطمه امامی 122-نگین زارعی 123- محبوبه اسماعیلی 124- وحیده احمدیان 125- سمیرا بامیار 126- لطیفه دولتی 127- مریم محمدی 128- روزیتا زابلستانی – 129- مریم حیدرنیا 130- میترا غلامزاده 131- زهرا اشرافی132- یلدا راشد 133- الناز مظلومی 134- افسانه زینالعابدینی135- زهرا گلصنملو 136- فاطمه نجفی 137- نسرین عابد نصیری 138- زهرا شکری 139- مریم اکرمی 140- پریسا ولائی

اسامي حمايت كنندگان از دانشگاه زابل:

1. مهدي شاهركي2. احسان نامداري3. محمود سليماني مقام4.محسن مختاري5.محمد حيدريان پور6. نگار شاگري7.فاطمه طاهري8.آناهيتا صالحي
و نشريه خردنامه

حاميان دانشجويي:
نشریه دانشجویی دورباطل- دانشکده حقوق دانشگاه تهران نشريه دانشجويي نماي شريفنشريه دانشجويي اشتراكمجله صداي فردافصل نومجله دانشجويي پويانمجله دانشجويي بامداد
انجمن اسلامي دانشگاه صنعتي شريفانجمن اسلامی دانشگاه شهید رجایی
انجمن حقوقی داد


وبلاگ‎هاي حامي اين فراخوان

1.امشاسپندان(http://www.farnaaz.com/ )2. صورتک(http://www.sooratak.com/ )
3. زن، کودک، صلح، خشونت(http://www.freedom-fighter.persianblog.com/ )4. ذهن سیال(http://www.sayal.blogspot.com/ )
5. پرگلک(http://www.pargolak.com/ )6. خانوم حنا(http://www.khanoomhana.blogspot.com/ )
7. سرزمین آفتاب(http://www.mithras.org/ )8.نیک آهنگ کوثر(http://www.nikahang.blogspot.com/ )
9.حسن درویش پور(http://www.darvishpour.blogspot.com/ )10.پارسا نوشت( http://www.parsanevesht.blogspot.com/ )
11.نازخاتون(http://www.nazkhatoon.blogspot.com/ )12.ایزدبانو(http://www.shistory.blogspot.com/ )
13.روشنك هوشمند (http://www.parvane-shishe.blogfa.com/ )14.روزبه روزبهاني (http://goftar.roozbeh.net/ )
15.پرنده خارزار (http://kharzar.blogfa.com/ )16.لنگر (http://leebar.blogspot.com/ )
17.وبگشت(http://www.webgasht.net/ ) 18.رامین مولائی(http://www.ramin-molai.blogspot.com/ )
19.ارنستو(http://www.ernesto.blogfa.com/ )20.زن نوشت(http://www.parastood.com/ )
21.بلوط(http://www.balootak.com/ )22.پویا( http://www.pouyashome.com/ )
23.طلا(http://www.zigzag-dreams.blogfa.com/ )24.یار دبستانی(http://www.yaredabestani.blogfa.com/ )
25.سرزمین من(http://www.yaghyemaghmoom.blogfa.com/ )26.معصومه ناصری(www.mimnoon.com/mana )
27.شیرین کبیریان(http://www.shoorin.blogfa.com/ )28.فرنگوپولیس(http://www.farangeopolis.blogspot.com/ )
29.قاصدک(http://www.shargi.blogspot.com/ )30.حسام(http://www.hesam118.blogfa.com/ )
31. وبلاگ گروهی هنوز(http://www.hanouz.com/ )32.وبلاگ گروهی فانوس(http://www.lanternblog.com/ )
33.آذرستان(http://www.azarous.blogspot.com/ )34.زن ایرانی(http://www.zaneirani.blogspot.com/ )
35.افکار(http://www.thoughts.blogfa.com/ )36.گلین بانو(http://www.galinbanoo.blogsky.com/ )
37.بادبان(http://www.yadname.blogspot.com/ )38. مرد پیر(http://www.siamakold.blogfa.com/ )
39.سیبیل طلا(http://www.sibiltala.blogspot.com/ )40.جوانه ها(http://www.javaanehaa.blogspot.com/ )
41.آونگ خاطره های ما(http://www.aavang.blogfa.com/ )42.افسانه(http://www.manderakhtamtobahar.blogfa.com/ )
43.حسین خداداد(http://www.hosseinkhodadad.blogfa.com/ )44.از میان هاشورها(http://www.hashour.blogfa.com/ )
45.بیانیه(http://www.bayan-iye.blogspot.com/ )
46.امید معماریان(http://www.memarian.info/ )
47.سایه(http://www.sayeh.nevesht.org/ )48.سرزمین رویایی(http://www.dreamlandblog.com/ )
49.فصل زن(http://www.maryamir.com/ )50.الپر(http://www.alpr.30morgh.org/ )
51.زیر چتر چل تیکٌه(www.zir-chatr-40tikke.blogspot.com )52.وب-آ-ورد(http://www.web-award.blogspot.com/ )
53.و...چه و چه و چه(http://www.che-o-che-o-che.blogspot.com/ )54.بی بی باران(http://www.poyehm.blogfa.com/ )
55.آرش نیکنام(http://www.arashniknam.persianblog.com/ )56 سين /جيم (http://seen-jeem-40tikke.blogspot.com/ )
57. آسمان همه جا آبي نيست (http://belgiran.blogfa.com/ )58.نسل سكوت(http://www.abolfazl81.blogfa.com/ )
59.افق آزادي(http://www.raha33.blogfa.com/ )60.پاپ پامانيا(http://www.pappamania.blogfa.com/ )
61.پسرك كتابفروش(http://lafduni.blogspot.com/ )62. شيندخت(http://www.shindokht.blogspot.com/ )
63 ترانه اي در تاريكي ) http://taranedartar1k1.blogfa.com/ / )64.مهسا (http://mahsaaaa.persianblog.com/ )
65.كي مي رسد باران( www.reza67.blogfa.com/ )66.تارا (http://tara-a.blogfa.com/ )
67.عصيان (http://osyaaan.persianblog.com/ )68.حرفه،خبرنگار(http://www.fahimehkh.com/ )
69.پی نوشت(http://www.hengamehshahidi.blogfa.com/ )70.علی(http://www.aliaghay19.blogfa.com/ )
71.صدای عدالت بلوچستان(http://www.sedayedalat.persianblog.com/ )72.آزاده عصاران(www.azadeh7.com/blog )
73.جی لندنی(http://www.jaylondoner.blogspot.com/ )74.شرح(http://www.sharh.com/ )
75.سولماز شریف(http://www.fararee.blogsky.com/ )76.ایران پاپاراتزی(http://www.iranpaparazi.net/ )
77.لاکومه(http://www.lakomeh.blogspot.com/ )78.شبگرد تنها(http://www.leyan.persianblog.com/ )79. كافه سايبر(http://www.cc.eprsoft.com/ )80.من و پري(http://www.manvapary.persianblog.com/ )
81.نسل فردا(http://naslefarda.blogfa.com/ /)81.كلبه كوچك من(http://cottage.persianblog.com/ )82.سلام به ناممكن(http://naagahaan.persianblog.com/ )
83. يك نوجوان دبستاني(http://mahdy1368.blogfa.com/ )84.حرفي براي نگفتن(http://nothingtotell.blogfa.com/ )
85.من بي تو(http://thebestbeauty.persianblog.com/ )86.حرف هايي به رنگ سكوت(http://www.hnajafi.blogspot.com/ )
87. بدون حرف(http://biharf.blogfa.com/ )88.ميرزا پيکوفسکي (http://www.peakovsky.com/ )
89.فرانکولا(http://www.francula.blogspot.com/ )90.من بلاگر نیستم(http://www.amiretemadi.blogfa.com/ )
91.زیتون(http://www.z8un.com/ )92.گامی به پیش(http://www.gamibepish.persianblog.com/ )
93.خانم کوچولو(http://www.khaunumkucholooo.blogspot.com/ )94.اورمزدان(http://www.ourmazdan.blogfa.com/ )
95.چهره زن هنرمند در جوانی(http://www.orientalwoman.blogfa.com/ )96.لجوار(http://www.lajvar.se/ )
97.بانوی اردیبهشت(http://www.banoyeordibehesht.persianblog.com/ )98.شهر شب ظلمت(http://www.alitreoum.blogfa.com/ )
99.نیما نیلیان(http://www.nilian1807.blogspot.com/ )100.شهرام رفیع زاده(http://www.yeknoon.blogsky.com/ )
101.نیاک(http://www.niaak.blogspot.com/ )102.شبح(http://www.shabah.org/ )
103.ladysun(http://www.ladysun.net/ )104.ابر ارديبهشت(http://abreordibehesht.blogfa.com/ )
105.ماه محو پس از باران(http://mahemahv.blogfa.com/ )106.بلاگ نوشت(http://www.blognevesht.blogfa.com/ )
107.پاگرد (http://www.pagard.ayene.com/ )108.فمیران(http://www.femirani.com/ ).
109انديشه نو(http://www.andishehno.info/ )110.آوای رهایی (http://www.avayerahayi.blogspot.com/ )
111.محمد واعظي(http://www.deltang.ir/ )112.جمهور (http://www.jomhour.blogfa.com/ )
113. http://lalaland.blogfa.com/ 114. http://www.deadpoet.blogfa.com/ سرزمین خیالی115. http://maryami.com/ /116. http://rouz.blogfa.com/
117. http://www.francula.blogspot.com/ /118. http://www.doust114.persianblog.com/
119.زن نوشت (http://www.zaneshoreshy.blogfa.com/ )120. من و بيلي ( http://www.mebaily.com/ )
121. حقوق بشر و فرد گرايي (http://behzadmehrani.blogfa.com/)122. اورمزدان ) http://www.ourmazdan.blogfa.com/ )


امضاهاي اينترنتي حامي اين فراخوان:

1. گيلان نصيري2. پرستو اله‎ياري3. مريم اسكندرزاده4. سحر برومند5. لادن ك. ع.6. آزاده زارعيان7.سميرا فراهاني8.شهره موحدي9.شهروز ابوالحسيني10.فريبا مجد.اورزلا اشرف12.سهیلا ستاری13.سیمین متین14.آرش شهسوار15.شهلا عبقری16.شیرین کبیریان17.الهه عبدی18.علی عبدی19.فاطمه نجاتی20.پویه مددی21.پانته آ وزیری22.بهنام کاموری23.تینا24.مهرداد25.سحر26.آذر عفیف27.امید محدث28.نازنین یوسف زاده29.شیما کلباسی30.الهام دلربا 31.زهره امین 32.نازلی کاموری33.پرهام ساکت34.پریسا میثمی35.پوپک سلیمی36.الما قوانلو37.سمیرا نیک نامی38.کاوه آهنگر39.نازلی فرخی40.نیلوفر احمدی41.نگین42.افسانه43.ستاره44.محمد جهفرپور رودگلی45.ابوالفضل حاجی زادگان46.سیامک فرید47.مهراوه48.محمدجواد شکری49.الناز هاشم زاده50.پرستو51.جهفر مهربان52.نیلوفرانه53.مهر من54.رضا55.مهسا56.تارا57.لادن58.مرجان59.شراره60.آزیتا شوهی61.میترا برزوکی62.شهرزاد عالم فتحی63.پریسا کریمی64.سهیل65.نیوشا درخشان66.حنا67.روزبه میر چرخچیان68.پیمان مولایی فرد69.پویا جهاندار70.الهه71.رضا عابدیان72.گیتی صالحی73.پروانه وحید منش74.مریم یوسفی75.کیانوش مددی76.شهرزاد77.پري78.آرش مهرفر79.مريم معماريان80.ياسمن تورنج81.نيلوفر حناك82.بهروز فدايي83.صبا نادريان84.گلرخ85.پیمانه آزاد86.آرش آبادپور87
فرخنده مدرس88.علی کشگر89.بهرام رحیمی
.
گروه های ایرانی خارج کشور

( news@dokhtarak.org )سایت دخترک
(www.womansrights.org )انجمن حق زنان
بنياد پژوهش هاي زنان ايران
....................................................................................

http://herlandmag.com/news/06,06,06,01,10,06/
جمع آوري امضا براي حمايت از اين تجمع ادامه دارد.

------------------------------


azadizan@yahoo.com
www.azadizan.com
Tel: +44-7789801250 Fax: +44-8701358385


۲۲ خرداد را به روز اعتراض گسترده

علیه آپارتاید جنسی و زن ستیزی تبدیل کنیم!

٢٢ خرداد سال گذشته هزاران نفر در تهران به بيحقوقى زنان اعتراض کردند و خواهان آزادى و برابرى زنان شدند. اين يک واقعه مهم تاريخى بود. اين حرکت جنبش آزادى زن را یک گام مهم به پیش برد.
سال گذشته ما شاهد دو تجمع بودیم. تجمع کوتاه مدت مقابل درب اصلی دانشگاه که فراخوان دهندگان قصد آرام کردن آن را داشتند. و تجمع گسترده ای در خیابان انقلاب و خیابان های اطراف دانشگاه که با شعارهای رادیکال تر ساعتها ادامه یافت. علیرغم حضور وسیع نیروهای سرکوب رژیم اسلامی، پلاکادرها و شعارهای آزادی برای همه، آزادی مطبوعات، آزادی زندانی سیاسی، لغو تبعیض جنسی، حقوق زنان جهانشمول است و آزادی و برابری در خیابانهای اطراف دانشگاه تهران، چهره مبارزه رادیکال جنبش آزادی زن و پیوستگی آن با مبارزه علیه رژیم اسلامی را بر همگان روشن کرد.
امسال در شرایطی متفاوت از سال گذشته به استقبال 22 خرداد میرویم. طی سال گذشته جامعه ایران مملو از اعتراض و التهاب بوده است. هر روز چندین اعتراض و اعتصاب در گوشه و کنار کشور جریان داشته است و زنان نقش مهم و برجسته ای در تمام این اعتراضات داشته اند. بعلاوه، درگیری روزمره با اوباش حزب الله بر سر حجاب و آپارتاید جنسی به یک خصلت دائمی جامعه بدل شده است. رژیم مستاصل است، مردم معترض. رژیم به دست و پا افتاده است، جنبش آزادی زن نیرو میگیرد. این واقعیت ایران امروز است
سازمان آزادی زن همه زنان و مردان آزادیخواه را فرا میخواند تا در حمایت از خواستهای بر حق زنان، در دفاع از آزادی و برابری زنان، به صف اعتراضی زنان در ۲۲ خرداد بپیوندید. سازمان آزادی زن همه شما مردم آزادیخواه را فرا میخواند تا به مبارزه متحدانه زنان برای در هم شکستن قوانین ضد بشری رژیم اسلامی بپیوندید.
با شعارهای "نه به حجاب!" "نه به آپارتاید جنسی!" "ستم بر زن موقوف!" و "زنده باد آزادی زن!" به تجمع ۲۲ خرداد ملحق شوید.

زنده باد آزادى زن!
مرگ بر آپارتاید جنسی!
زنده باد آزادی و برابری
سازمان آزادى زن
13خرداد 85

---------------------------


...................................

كميته رفراندوم آزاد ايران

از تجمع مسالمت‎آميز زنان در اعتراض به قوانين زن ستيز
در 22 خرداد حمايت ميكنيم


هموطنان،زنان آزاده

بنابر اطلاعيه صادر شده از جانب سوي فعالين جنبش برابري زنان، مردان و زنان آزاده ميهنمان در اعتراض به کليه قوانينى که حقوق زنان را در نظام مردسالار جمهوري اسلامي تهديد ميكند و مورد تجاوز قرار ميدهد روز 22خردادماه در تهران يك تجمع اعتراضي برگزار خواهند كرد.اين گردهمايي بمناسبت سالگرد تجمع زنان در 22خرداد سال گذشته ميباشد و خواسته هاي مشخص آن: لغو قانون چندهمسري، لغو حق طلاق يکطرفه از جانب مردان، حق ولايت و حضانت بر فرزند توسط پدر و مادر به طور مشترک، تصويب حقوق برابر در ازدواج (مانند حق بدون قيد و شرط اشتغال و حق تابعيت مستقل زنان متاهل و...)، تغيير سن کيفرى دختران به 18 سال، حق شهادت و ديه برابر، و لغو قانون قراردادهاى موقت كار و ديگر قوانين تبعيض‎آميز ميباشد.
كميته رفراندوم آزاد ايران(كانون زنان آزاده)،ضمن اعلام حمايت از اين گردهمايي حق طلبانه، تمامي مردان و زنان مشتاق آزادي و برابري و رفع تبعيض جنسي را به شركت در اين تجمع فرا ميخواند.زنان و مردان دلير ايران زمين محق هستند تا دوشادوش هم براي آزادي و سازندگي كشور خود و براي پاره كردن هر گونه زنجير بندگي و بردگي قيام كنند.


01 June 2006

نصبحتهای "زیرزمینی" حاج آقا منتظرِی به دبير "سياسي" دفتر "تحكيم" وحشت " !

چشم اندازحقوق بشری حکومت "خودی ها - 74

در ابتداي اين ديدار دبير سياسي دفتر تحكيم وحدت ضمن تشكر و تقدير اظهار داشت :

- ما در مجموعه دفتر تحكيم ، جنابعالي را نه تنها به عنوان آيت الله العظمي‏ ‏منتظري و يك مرجع و مجتهد ديني بلكه به عنوان مرجع و الگويي كه در تمام ابعاد صاحب نظر هستيد مي‎شناسيم ... برخي مطرح كرده اند‏ ‏كه مخالف ولي فقيه در مسلمان بودنش بايد شك كرد! مي‎خواستم در ابتدا جنابعالي در اين خصوص بياناتي بفرماييد.

آيت الله منتظري:
اينجانب ولايت فقيه را نوشته ام و‏ ‏در چهار جلد چاپ شده اما كلمه مطلقه را من قبول نداشتم و به آن رأي هم‏ ‏ندادم و خيلي ها هم رأي ندادند، براي اينكه خلاف عقيده مان بود. مرحوم شيخ‏ ‏محمدحسين اصفهاني كمپاني مي‎فرمايند: هيچ تناسب ندارد اموري كه‏ ‏مربوط به فقيه نيست ، آن فقيه در اين چيزها نظر بدهد

- حاج آقا در حد مقدور ما را نصيحت كنيد.

آيت الله منتظري :
دو قسم علم داريم : يك علم هايي واجب عيني است ، يك قسم‏ ‏واجب كفايي . واجب كفايي هم واجب است ، اصول عقايد و اخلاق اسلامي و‏ ‏فروع دين كه مربوط به دين است واجب عيني است كه بايد همه بلد باشيم .‏ ‏يك علومي هم واجب كفايي است ، مثلا مهندسي ; مردم نياز به مهندس دارند... .‏ ‏.

- حاج آقا ببخشيد من از اينكه مزاحم وقتتان مي‎شوم معذرت خواهي مي‎كنم ، ‏قبل از اينكه بخواهم سؤال كنم يك توضيحي راجع به جمع حاضر بدهم ، اينها‏ ‏همه بزرگترينشان متولدين اواخر دهه شصت هستند، زماني كه حضرتعالي قائم‏ ‏مقام رهبري بوديد... روز به روز كه مي‎گذرد به تاريخ كه رجوع مي‎كني ما به ارزش افرادي مثل شما‏ ‏بيشتر پي مي‎بريم ، سؤالي من اينجا دارم راجع به مسائل هسته اي است ... حتي‏ ‏حضرتعالي در ديدارتان با اعضاء نهضت آزادي حديثي را بيان كرده ايد.... نظر شما در مورد برنامه هسته اي فعلي جمهوري اسلامي - كه من احساس‏ ‏مي‎كنم كشور دارد تا آستانه جنگ پيش مي‎رود - چيست ؟

‏آيت الله منتظري :
بايد دوستانه مسائل را حل كنند. من بارها گفته ام كه روزگاري‏ ‏فكر مي‎كرديم اشغال سفارت آمريكا درست بوده - كه آن هم درست نبوده -‏ ‏حتي ما هم آن وقت تأييد كرديم ، اما درست نبود چون اشغال سفارت معنايش‏ ‏اشغال يك قسمتي از كشور آمريكاست . آن گذشت ولي فعلا بايستي مصالح‏ ‏كشور در نظر گرفته شود.
‏ ‏
- حاج آقا ما معذرت مي‎خواهيم كه وقتتان را گرفتيم ، درباره مسأله حجاب در‏ ‏جامعه چه مي‎فرماييد؟

‏آيت الله منتظري :
اگر فرض كرديم به گونه اي باشد كه بخواهند عده اي بي حجاب شده و‏ ‏باعث شود جوانها به فساد كشيده شوند و افراد فاسد سوءاستفاده كنند و‏ ‏به طور كلي عفت عمومي لطمه مي‎خورد، اينجا مي‎تواند دولت جلوگيري كند‏ ... حجاب امر واجبي است ، اگر‏ ‏بي حجابي بخواهد توسعه پيدا كند و سبب بشود برخي سوءاستفاده كنند و جو‏ ‏فاسد و بي عفتي ايجاد شود دولت بايد دخالت كند... بالاخره نمي شود در جامعه افراد آزاد مطلق باشند و‏ ‏هر كس هر كار مي‎خواهد بكند

ایزان "ما"
چهارشنبه دهم خرداد ۱٣٨۵ - ٣۱ می ۲۰۰۶‏‏
http://iranema-online.com/report/files/005861.php


This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]


نمایه ها و فهرست وب ایرانی

فارسی یاب وبلاگها و سایتها

لیست وبلاگهای ایرانیان در حهان

لینکستان

دایرکتوری اینترنت ایران

بهنویس Behnevis
فهرست وب سایت های ایرانی

Powered by Blogger

 

Subscribe to
Posts [Atom]

 
 

recently
Archives

public liability insurance uk

Get Free Shots from Snap.com